Время энергетической независимости

8th Вересень 2013     Рубрика: ЗМІ про клуб, Клуб на виставках та заходах, Новини клубу

Символічно до 22 річниці незалежності України на центральній вулиці міста Києва пройшов флеш-моб за участю електромобілів та електричних велосипедів під назвою «Час енергетичної незалежності». Учасники акції сказали “СТОП» неефективному використанню ресурсів і театрально зупинили традиційні автомобілі, відкривши дорогу транспорту сталого майбутнього.
Що означає поняття «стале майбутнє»? Це — екологічне майбутнє з використанням «зелених» технологій, з економією природних ресурсів, з відновлюваною енергетикою, чистою водою та планетою! Природні ресурси вичерпуються і дорожчають. Їх необхідно економити! Запасів нафти вистачить за різними прогнозами на 50-70 років, а що тоді? Енергію Сонця, вітру, геотерми (Землі) та води вже використовують для електро та теплопостачання. Електромобілі стають поціннішими та ефективнішими. Та найважливіше – кожна з наведених альтернатив екологічна!

Акцію «Час енергетичної незалежності» підтримав український композитор Євген Хмара, автор композиції «Мелодія Землі», що стала гімном Європейського тижня сталої енергетики під егідою ЄС у 2013 році.

Електромобілі серійного виробництва та унікальні саморобні транспортні засоби були презентовані на вул. Хрещатик, викликавши захоплення тисяч киян та гостей столиці: від найменших до найстарших.

Захід продовжився автопробігом на Осещину — в Tesla Camp містечко під відкритим небом, що цілком живиться від альтернативних джерел енергії.
У День незалежності до енергетичної незалежності та безпеки з «зеленими» технологіями.

Асоціація відновлюваної енергетики «Альтернатива» висловлює подяку компаніям Біо Автомотів та СІГ Моторс, клубу ЕлектроАвтоСам, Євгену Хмарі та волонтерам, не байдужим до майбутнього України.

З Днем незалежності!

Рубрика: ЗМІ про клуб, Клуб на виставках та заходах, Новини клубу

обсуждение


оставить комментарий или два