Поточний час: 28 бер 2024, 12:59

Часовий пояс: UTC + 2 години



Почати нову тему Відповісти на тему  [ 1 повідомлення ] 
Автор Повідомлення
#24120Повідомлення 09 лип 2016, 10:44 
Власник електромобіля
Не в мережі

Звідки: Украина, Житомир
Дякував (ла) 60 Подякували 91
Хочу електротранспорт: Простой надежный и дешевый)))
Олександр Юдін із Вінниці власноруч майструє електричні велосипеди. http://ecotown.com.ua/news/Dalekobiynyk ... elosypedy/

Далекобійник за професією збирає екологічно чистий транспорт у вільний від роботи час, передає УНН-Центр.

"Перший електровелосипед склав майже три роки тому – звідтоді він перероблявся кільканадцять разів, - розповідає майстер. – Хотілося мати швидкий та економний засіб для пересування по місту».

Маючи досвід ремонту автомобілів, навики зварювальника і фарбувальника, Олександр Юдін прагнув створити унікальний есотранспорт.

«Спочатку робив макет із картону, дерева та інших запчастин, - пояснює вінничанин. - Згодом купував метал хорошої якості, зварював, розрізав, знову зварював - і нарешті отримав власний «балконний скутер»: вночі зарядив –вранці поїхав».

Акумулятор у велосипеді вінницького винахідника заряджається як звичайний гаджет - з розетки. "З повною зарядкою, для якої потрібно шість годин, на електровелосипеді спокійно можна проїхати 50−60 км, - розповідає Олександр Юдін. - Ресурс акумулятора − 5−6 років. Єдине чого боїться електровелосипед − сильного дощу".

За три роки Олександр Юдін зробив власноруч п'ять електровелосипедів, не враховуючи перероблені на електро звичайні двоколісні. В одних максимальна швидкість 80 км/год, в інших − 45−50 км/год.

"Є серед моїх електровелосипедів і унікальні - на електродвигуні, це ноу- хау, - зауважив Олександр Юдін. - Здебільшого у таких транспортних засобах встановлюють мотор-колесо, а електродвигун має зовсім іншу потужність, і на ньому не поїдеш, крутячи педалями".

Електровелосипед вінницького винахідника коштує у середньому 1-2 тисячі доларів. Олександр Юдін поки не планує патентувати свій винахід, адже кожен його велосипед унікальний і відрізняється від попереднього.


Додаткові файли:
Velectro_0.jpg
Velectro_0.jpg [ 78.02 КБ | Переглядів: 1290 ]
Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ 1 повідомлення ]             

Часовий пояс: UTC + 2 години


Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 10


Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group