Сначала подума, что подогрев там за счет контура только, но пресмотревшись видно, что справа проводники имеют разрыв. То есть греет вся поверхность. Оно - гибкое, то есть можно запихнуть в визор.
А вот алиэкспрессе не могу найти подобное. То термоусадки выдает, то сопле-клей, то прозрачные имитаторы мужского достоинства с подогревом
Звідки: Украина, Кременчуг 277 Мій електротранспорт: Есть :)
Первое попавшееся на тао. лента 10см*1.25м. скорей всего с слоем диоксида олова. 2 опции. просто пленка общим сопротивлением 50omh. вторая опция - самоклейка общим сопротивлением 80omh.
І так, було мною вирішено для підігріву візора купити готову приблуду https://ru.aliexpress.com/item/-/329312 ... 33edKmstzw але коли товар застряг на етапі відгрузки, хоча продавець вислав трек-номер, я зрозумів що мене кинули Продавець злився з торгової площадки зовсім, а у багатьох продавців цей товар зник. Потім я псіханув і купив рулон плівки 40см на 2,5м. Хватить на не один візор) опір 85-150 Ом на квадрат. Думаю, що її можна буде безпосередньо підключати до тягової батареї, витравивши "доріжки" з оксиду індія, підігнавши опір під напругу. Або нічого не травити, а лише ШИМити. Прийдеться ще придумати, як провідник приєднати до неї, думаю - спеціальним клеєм, є з дуже низьким опором після застигання. І можна закривати візор щільно, не боячись утворення конденсату Поки що плівка в дорозі. Якщо когось зацікавить даний спосіб активного антифогу - можливо відріжу кавалок або виготовлю "під ключ" по ваших розмірах чи кресленні ) Зима - не привід консервувати техніку
Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 6
Ви не можете створювати нові теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете видаляти свої повідомлення Ви не можете додавати додаткові файли