Zaraz zaczyna się kwiecień, więc powoli trzeba zacząć działać. Kupiłem kilka nagród na konkursy, nie będzie tak bogato, jak w zeszłym roku, ale coś tam będzie
W tym roku konkurs (konkursy) odbędą się tylko w sobotę. Standardowo jest do wygrania 7 calowy tablet full option, czyli gps, telefon dual sim, BT, wifi itp. Będą latarki rowerowe z BT, radiem, odtwarzaczem mp3, fajne liczniki rowerowe wielofunkcyjne z termometrem i podświetleniem. Oczywiście liczę też na nagrody od sponsorów, a oni nigdy nie zawiedli
Dojdą jeszcze inne nagrody, ale zastanawiam się nad ich doborem. Kasy za wiele nie ma, a muszę jeszcze zostawić coś na sprawy organizacyjne i inne opłaty związane ze zlotem. Może pojawi się jeszcze jakiś sponsor strategiczny, bo takie słuchy mnie dochodzą, ale nie jest to nic pewnego.
-------------------------------------
Doszły jeszcze nawigacje i kamerki sportowe. To na razie tyle, resztę kasy muszę zostawić na inne wydatki, które niestety trzeba ponieść przy organizacji. A rachunki wpłyną po zlocie. Kubki, czapeczki i koszulki na razie odpuszczam, bo nie wiem, czy wystarczy na to kasy, a nie chcę się obudzić z ręką w nocniku
Muszę zostawić jakieś 600 zł na prąd, kibel i śmieci. Plus reszta, czyli wygrodzenie toru, ochrona nocna i różne wiktuały darmowe dla zlotowiczów
Chcę, by tradycją stała się darmowa kawa i herbata dla uczestników zlotu. Plus inne delicje
Wychodzi około 1000 zł na te dodatkowe fanaberie. Ale co to jest w porównaniu do 25.000 netto za wynajęcie na 1 dzień toru w Słabomierzu?