Поточний час: 09 лют 2026, 13:06

Часовий пояс: UTC + 2 години

Правила форума

Обговорення лише самостійно зібраних/переобладнаних електромобілів на ходу

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 33 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Iveco Daily електро
#140511Повідомлення 06 лют 2026, 16:14 
Не в мережі

Дякував (ла) 1201 Подякували 1185
Дмитрий_Липко писав(ла):
Підтверджую, зробити переробку яка буде їздити це десь 60% проекту, а от доробити щоб потім машина була придатна до використання людині яка не в темі це ще 40% проекту, які можуть бути навіть складніші за перші 60%.

А вот тут не соглашусь :D
Если проект продуман,спроектирован и реализован с учётом собственных знаний и опыта, а также опыта , подсказок и рекомендаций однодумцив, то ничего особо допиливать и перепиливать не надо.
При этом важнейшим условием есть соответствие всех узлов, агрегатов и комплектующих заявленным характеристикам!!!
Если что-то не так со всем этим, то да, начинается жуткий трах и слом мозга :lol:

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140512Повідомлення 06 лют 2026, 20:10 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 105 Подякували 46
Мій електротранспорт: USA AZEO, 2014/S
Хочу електротранспорт: теслу
Инженер писав(ла):
Дмитрий_Липко писав(ла):
Підтверджую, зробити переробку яка буде їздити це десь 60% проекту, а от доробити щоб потім машина була придатна до використання людині яка не в темі це ще 40% проекту, які можуть бути навіть складніші за перші 60%.

Если проект продуман,спроектирован и реализован с учётом собственных знаний и опыта, а также опыта , подсказок и рекомендаций однодумцив, то ничего особо допиливать и перепиливать не надо.
При этом важнейшим условием есть соответствие всех узлов, агрегатов и комплектующих заявленным характеристикам!!!
Если что-то не так со всем этим, то да, начинается жуткий трах и слом мозга :lol:

Все вірно Дмитро сказав 60%+40%, ні а я такий вумний дай поміняю місцями 40%+60% якщо забули то нагадаю що від перестановки доданків суме не міняється. Зразу "допилюємо" проєктуємо 40% а потім ставимо на хід 60%

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140514Повідомлення 06 лют 2026, 22:14 
Не в мережі

Дякував (ла) 1201 Подякували 1185
zivaka писав(ла):
Инженер писав(ла):
Дмитрий_Липко писав(ла):

Все вірно Дмитро сказав 60%+40%, ні а я такий вумний дай поміняю місцями 40%+60% якщо забули то нагадаю що від перестановки доданків суме не міняється. Зразу "допилюємо" проєктуємо 40% а потім ставимо на хід 60%

Во первых из написанного мной следует, что не 60 на 40 или 40 на 60, а 90 на 10 (примерно). Это если внимательно прочитать и подумать.
Во вторых такое заявление следует из личного (пусть и небольшого) опыта. Я практически ничего не допиливан и не особо долго настраивал и отлаживал. Собрал и поехал, если очень коротко. Подтверждение моим выводам - те же проекты форумчан. Кто подошёл к «вопросу» вдумчиво и скрупулёзно, тот и не испытал «особых мук», чтобы заставить свой транспорт нормально передвигаться.
И в третьих…не скажу, что я такой вумный, но думаю и не дурак, поэтому отдаю себе отчёт о сказанном.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 33 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 151

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group