Може кому буде корисно може цікаво .
А можливо чимось поділитесь, підкажете поки ще в процесі.
Ну і цікаві висновки і особистий досвід з цього всього.
Почалось з того що під час перших масових блекаутів і обстрілів взимку 2022 мій розум почав мене обманювати і казати
бачиш бачиш купи --- фактично батарейка по ціні велосипеда..
Бачиш ще ніхто не здогадався - можна купити велосипед а в ньому батарейка і її юзати під час блекаутів для всього чого треба..
))
УсІ ганяються за екофлоу і блюеті а тут на тобі - просто красавчик.
Коли мозок розум створює цей ажиотаж насправді хоче давню мрію електровелосипед То це до добра не доводить.
Узяв купив франкенштейна який на фото виглядав цілком пристойно а під час огляду розум не захотів бачити всякі нюанси дрібниці то що рама хлюпка просто якийсь дешевий Китай все розбовтана і так далі розуму обманював батарейку і колесом на півтора кіловата.
Зрозуміло Це просто тривога шукала якийсь вихід. Прошу Не кидайте тапками куди мені насправді треба було йти...я для того не дуже придатний..
В общем у нього навіть сідло нормально не трималось трубка була під зігнута і першим же заходом до нього була зварена така рама підрамник і сідло тримається і батарейка і кофрик притулився і в цілому воно виглядало цілком ззовні.
Я розбираюсь в мотокомплектуючих і завершив свою мотокар'єру вже років 7-8 тому...
А от в велокомплектуючих не дуже і одразу не розпізнав повний дешевий фуфло Китай там кругом.
В общем ось фото як воно стало виглядати після першого швидкого абгрейду --- додавання цього верхнього підрамнику з квадратної труби. До речі він був повністю на затискачах не був приварений до рідної рами.