Доброго всім дня, зібрав вело, проїхався в тестовому режимі з ручкою газу. Тяга нормальна, на рівні Performance line ( cx gen 2 значно сильніший), але це ж був Active line 2. На цьому тижні буду пробувати зробити управління газом від тензодатчика, ардуінка десь їде вже.
З мінусів, я не поставив датчики холла і тепер при їзді велосипед гудить, не дуже голосно, але щось схоже на Performance line CX gen 2 на верхніх обертах. Сильно дратує, але знову розбирати бажання відсутнє, якщо вийде запустити ПАС то нічого критичного, крутиш педалі - гуде, котишся тиша, але до цього звикаєш швидко.
Чому ручку газу не залишаю? Бо в мене модифікація двигуна під гальма в планетарці і тому на головній шестерні відсутня обгонна муфта.
Якщо хтось надумає переробляти бош чи інший кареточний мотор на ручку газу, то в першу чергу покрутіть педалі назад, якщо зірка і цеп на місті то все ОК, якщо крутиться назад, то у Вас відсутній ФРІВІЛ і крім як ПАС на цьому вело не вийде їздити. Бо не саме приємне відчуття коли двигун круте педалі)
По Бошах для ручки газу підійде вся 2 генерація з малою зіркою, і з обгонною муфтую (треба перевіряти). 3тя генерація не підходе, 4та підходе)
|