Поточний час: 18 черв 2026, 04:10

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 350 ]  На сторінку Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Домашние накопители энергии
#140873Повідомлення 06 трав 2026, 11:56 
Не в мережі

Дякував (ла) 5 Подякували 3
Мій електротранспорт: Електровнлосипед 36V/350W/10Ah
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
Leon29 писав(ла):
Oleg_Olegovich писав(ла):
Доброго вечора. Зацікавився таки купити собі зарядну станцію. Зима пройшла і ціни стали адекватними. Ось мучаюсь з вибором, що краще EcoFlow River 3 max чи Bluetti AC50p ціна +/- однакова, характеристики також схожі. Що подобається в рівері так це те що вона складається з двох модулів, половина батареї в основній частині, і половина приєднується знизу як додаткова батарея.
504 ватгодини це як павербанк. Хіба якщо вам декілька телефонів зарядити і роутер підключити. На мою думку воно того не варте. Хіба якщо ціна не більше 2000грн. Якщо для дому і стаціонарно, то за такі гроші зберіть на гібридному інверторі і залізофосфаті на пару кіловат годин. Це моя особиста думка.

За такі гроші на гібридному інверторі нічого не зібрати, бо сам інвертор буде тисяч 20+ без батарей
Ємність достатня. 4 год роботи комп'ютера . Більше не треба. Мобільність це потрібно. Якщо відключень не буде більше то гібридний інвертор і батареї - будуть марно витраченими коштами. А портативна зарядна станція на те й портативна, щоб можна було взяти з собою на якийсь об'єкт і заживити дрельку та болгарку

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140888Повідомлення 13 трав 2026, 07:34 
Власник електровелосипеда
Не в мережі

Дякував (ла) 121 Подякували 47
Мій електротранспорт: Поки що тільки електровело, хоч і не один
Хочу електротранспорт: Рухаюсь далі - швидше, дальше, міцніше...Вже й на теслі буває катаюсь
в мене від трійки модуль появився. 24s. появилась ідея його до інвертора добавити не курочачи. Маю БМС джиконговську на 24 елементи. Заряджати його або від трьох панелей 435 - 120в виходить без мппт, або мережевою зарядкою і вихід зробити понижайку на акум інвертора для заряда. там в 13 плечі конкретна просадка була, то зараз рівняю. Заодно через бмс вирівняю і побачу.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140994Повідомлення 13 черв 2026, 17:07 
Не в мережі

Хочу електротранспорт: Рухаюсь далі - швидше, дальше, міцніше...Вже й на теслі буває катаюсь
Поки що цю бмс 40 амперну на тесловський модуль розпаяв на 14s, щоб була впаралель залізофосфату. Вже другий день працює. БМС своїм балансиром 0,6а без проблем балансує 13 комірку, що має десь просадку. Поки думаю як зробити вихід з цілого модуля на 55,4в десь на кіловат хоч би і тоді вже можна буде бмску розпаяти на весь 24s. Зарядку кіловатну на 100в мережеву маю...

Додаткові файли:
169.jpg
169.jpg [ 366.58 КБ | Переглядів: 207 ]
Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140995Повідомлення 14 черв 2026, 21:29 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 7045 Подякували 2610
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
А як ви силовий кабель до 14-ї комірки прикрутили?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140997Повідомлення 14 черв 2026, 23:11 
Не в мережі

Припаяв. Ясно, що на крайнім контакті комірки сильні струми не бажані. При заряді й розряді трохи напруга на цім контакті гуляє, треба буде ще хоч один контакт там дальше припаяти. Благо в мене цей акум недозаряджається до повного, тому балансир там без проблем відпрацює. Ну і спеціально тоншими проводами роблю виходи від акумів, щоб розприділялося навантаження на акуми, більше 25 ампер на тесловському не бачив. Та й на інших також.
Та й надіюсь, що так довго не буде. Прикидаю все ж варіант весь акум використовувати.

Додаткові файли:
500.jpg
500.jpg [ 163.39 КБ | Переглядів: 153 ]
Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 350 ]              На сторінку Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 3

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group