Поточний час: 19 черв 2026, 20:47

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 39 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Проізвол обленерго
#131722Повідомлення 03 бер 2023, 18:23 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 1 Подякували 22
В протоколе указано, что контролёры подключали нагрузку в гараже и счетчик не регистрировал потребление, и это было продемонстрировано потребителю и даже снято фото/видео на телефон Xiaomi Mi 10T.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131723Повідомлення 03 бер 2023, 19:02 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 1 Подякували 22
ну и дальше предлагается вынести счетчик на фасад, что бы избежать краж эл.энергии в будущем. Может в этом была причина проверки? Вы наверно отказывали им когда они приходили для выноса счетчика на фасад.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131724Повідомлення 03 бер 2023, 19:49 
Власник електровелосипеда, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 154 Подякували 9
Мій електротранспорт: электровелосипед ЗАРЯ ВСЕСИЛЬНЫЙ
Хочу електротранспорт: EVA-5
Сьогодні їздив до директора Зіньківського РЕСу. Не застав,відвідування переноситься на вівторок середу бо я на роботі.

Так в протоколі написано що продемонстровано не облік.
НАОБОРОТ Я ЇМ ДЕМОНСТРУВАВ . Я вчився на електромонтера і працював електриком в 90х ,10 років у колгоспі. СТАРАВСЯ ЩОБ ЗРОЗУМІЛИ вони ( воно) . Що в такому підключенні завжди буде облік. Так як котушка напруги і токова котушка лічильника завжди в колі струму за будь якої комутації автоматів на щитку. ВСЕ МАРНО .хлопці молоді років 23-25 самовпенені ,накручені з кантори ,з посвідченнями ...
ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ .Буду тримати в курсі епопеї ...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131725Повідомлення 03 бер 2023, 22:17 
Не в мережі

Дякував (ла) 299 Подякували 1104
Мій електротранспорт: >
Треба було в тому ж протоколі написати що брехня, і фільмувати всі йх дії і лічиьник паралельно з ними.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131726Повідомлення 03 бер 2023, 22:47 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 56 Подякували 52
Мій електротранспорт: Nissan leaf
Хочу електротранспорт: Шоб заряжался швидше а проїзджал бiльше
Шановний я б на вашему місці тримав напоготові гаджет з можливістю запису відео без перерви на годину-дві. Бо молодих та прагнущих своєї правди дуже чекають у військових частинах... А шоб ховати кабель від стовбура до підрахуйника то є не дуже добра ідея алеж якщо це прийняли та пломбу встромили мабуть тепер треба наполягати на своєму

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131727Повідомлення 03 бер 2023, 23:04 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 42 Подякували 134
Мій електротранспорт: Chevrolet Volt
Треба написати звернення на ім'я директора того обленерго в 2 примірниках, вимагати щоб зареєстрували ( якщо відмовляють то визвати поліцію, вони тоді точно зареєструють).
В зверненні вказати що лічильник з цілими пломбами без втручань. І можливість безкоблікового використання відсутня.
І наголошуйте що в тій філії працюють некваліфіковані працівники раз таку розводку опломбували.
Якщо при ввімкненні споживачів в тій споруді лічильник працює ( в протоколі написано що облік не відбувається) то так і вкажіть що контролери вписали неправдиву інформацію і Ви будете звертатись в правоохоронні органи. Вимагайте провести перевірку на чолі з більш кваліфікованими працівниками.
Тай лічильник нехай винесуть на фасад , менше буде головної болі.
В мене влітку зірвали пломбу на ввідному автоматі АП 25 , бо ліньки було лізти на стовб щоб перевірити наявність напруги ( не було контактна на стовбі на одній фазі).
А потім не хотіли опломбовувати бо зараз типу можна лише 5 А, а не 25.
Звернувся письмово до них типу як буде в них рішення суду про заміну на 5 А автомат , тоді і поміняю. Самовільно змінювати те що прописано в тех умовах не буду .
Місяць автомат був не опломбований, двічі приїздили , склоняли на 5 А. Питаю де рішення суду?
потім таки опломбували 25 А.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131734Повідомлення 04 бер 2023, 17:46 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 305 Подякували 108
Мій електротранспорт: мінако монстр
Хочу електротранспорт: електро скутер
Я простий пенсіонер і ніякого відношення до РЕС чи газ немаю взагалі але знаю якщо лічильник на вулиці і ніякої самодіяльності до лічильника немає то ніхто нікому і нічого писати небуде. Після лічильника їм нічого нецікаво.Був випадок коли знайомий купив будинок в бувшого електрика і при ремонті знайшов декілька розеток що працювали мимо лічильника.То він подав заявку в РЕС на винос лічильника на вулицю все пройшло успішно і ніхто йому ніяких притензій немає. Жоден тверезий електрик (майстер)незапломбує лічильник якщо є розгалуження проводів до лічильника.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131740Повідомлення 05 бер 2023, 06:49 
Не в мережі

Спасибі за коментар . Розгалудження, але не проводів , тоді йде неучет . А нульового провода , цей же провід перед лічильником іде окремо на заземлення (занулення) споживачів ел.енерії . Тобто він розгалуджується ОФІЦІАЛЬНО . Нічого з нього без провода Фази зняти НЕ МОЖЛИВО ! Справжні електрики це бачили . З сторони наглядачів на мою думку булоб простіше приїхати, зробити винос лічильника на вулицю , так як у вас неправильний ввод , і ніяких пробле ні вних, ні в мене .

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131741Повідомлення 05 бер 2023, 08:41 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 305 Подякували 108
Мій електротранспорт: мінако монстр
Хочу електротранспорт: електро скутер
Київ обл. енерго ще на початку нового століття за свій рахунок у всих приватних домогосподарствах встановило на фасаді кожного будинку новий лічильник в пластиковому ящику ,провод від стовпа до лічильника теж замінили на ізольований.Більше того коли ці лічильники почали виходити з ладу то вони безкоштовно встановили інші і нікому ніяких претензій. А за третій провід у нас скоріш за все відріжуть домомогподарство від електрики і ніяких претензій предявляти небудуть то вже не їх проблеми а господаря.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131746Повідомлення 05 бер 2023, 11:36 
Власник електровелосипеда
Не в мережі

Дякував (ла) 451 Подякували 643
Мій електротранспорт: Електровелосипед Заря Силач
Хочу електротранспорт: BYD
Elektroman не хвилюйтесь, це липовий акт з купою порушень. Головне не погоджуйтесь. Почитайте як я вам радив правила складання таких актів і ви самі зрозумієте. До тогож у вас будуть аргументи при розмові з керівником РЕМ. Працівникам дають план написання актів порушення, от вони і пишуть всякий бред. Інколи потрібно винести лічильник, а щоб його винести потрібен акт порушення хоч якийсь. Бувають не добросовісні працівники і пишуть на ксерокопії щоб ви з ними "вирішили" проблему.
Будуть лякати судом, такий акт де лише два працівники і без вашого підпису не дійсний. Суддя одразу вирішить на вашу користь. В суд потрібно платити мито і вони це знають.
Думаю все вирішиться на рівні РЕМ, вони вибачаться і запропонують безкоштовно винести лічильник. Якщо ні, то лякайте їх скаргами в НКРЕЕ, держенергонагляд, прокуратуру, суд. Ці контори люблять робити шашлики із обленерго.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
 Заголовок повідомлення: Re: СВАВІЛЛЯ обленерго.
#131768Повідомлення 05 бер 2023, 22:20 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 7045 Подякували 2610
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Був в ліхі 90' спосіб заставити старі лічильники крутитись навпаки за допомогою заземлення і трансформатору. Вхідна обмотка підключись між нейтралю і гарним заземленням ( там є 5-10 вольт). А вихідна, яка підвищувала до 230В у розетку. Тобто трансформатор генерував електроенергію в мережу за рахунок струму нейтралі на заземлення. От с тих часів у контролерів особлива нелюбов до заземлень і трансформаторів у домах.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131770Повідомлення 06 бер 2023, 07:22 
Власник електровелосипеда
Не в мережі

Дякував (ла) 451 Подякували 643
Мій електротранспорт: Електровелосипед Заря Силач
Хочу електротранспорт: BYD
Stalker_W писав(ла):
Тобто трансформатор генерував електроенергію в мережу за рахунок струму нейтралі на заземлення. От с тих часів у контролерів особлива нелюбов до заземлень і трансформаторів у домах.
Але для цього потрібно змінити фазування на лічильнику і це проходило на індукційних лічильниках.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131775Повідомлення 06 бер 2023, 12:54 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 7045 Подякували 2610
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Нічого не треба було змінювати. Лічильник крутився навпаки і все. Але це спрацьовувало тільки з старими радянськими лічильниками.

P.S. І мабуть зараз спрацює з лічильниками для генерування. Але там, мабуть, окремо можна подивитись скільки саме згенерували, а скільки витратили. І відповідно, якщо в тебе нема електростанції, а на лічильникові генерація не дорівнює нулю, то мабуть :maul:

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131789Повідомлення 08 бер 2023, 16:51 
Не в мережі

їздив до Зіньківського РЕМу. сказали що раз протокол складений ,буде штраф і будуть робити винос лічильника ,все рішиться 27 березня як написано в протоколі. Прийдецься тепер їхати щей в Полтаву в енергонагляд чи НКРЕЕ так як в Зінькові нема таких організацій .А це 100 км в одну сторону ,час ... .СПАСИБІ ЗА ПОРАДИ ! ПІДТРИМКУ !

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#131790Повідомлення 08 бер 2023, 17:12 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 0 Подякували 32
Схему підключенні від стовба до виходу з лічильника намалювати можете хоча б олівцем? По першому посту виходить що ви маєте доступ до нульового проводу поміж лічильника, так?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 39 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 425

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group