Поточний час: 07 лют 2026, 17:53

Часовий пояс: UTC + 2 години

Правила форума

Обговорення лише самостійно зібраних/переобладнаних електромобілів на ходу

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 33 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Iveco Daily електро
#140511Повідомлення 06 лют 2026, 16:14 
Не в мережі

Дякував (ла) 1201 Подякували 1185
Дмитрий_Липко писав(ла):
Підтверджую, зробити переробку яка буде їздити це десь 60% проекту, а от доробити щоб потім машина була придатна до використання людині яка не в темі це ще 40% проекту, які можуть бути навіть складніші за перші 60%.

А вот тут не соглашусь :D
Если проект продуман,спроектирован и реализован с учётом собственных знаний и опыта, а также опыта , подсказок и рекомендаций однодумцив, то ничего особо допиливать и перепиливать не надо.
При этом важнейшим условием есть соответствие всех узлов, агрегатов и комплектующих заявленным характеристикам!!!
Если что-то не так со всем этим, то да, начинается жуткий трах и слом мозга :lol:

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140512Повідомлення 06 лют 2026, 20:10 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 105 Подякували 46
Мій електротранспорт: USA AZEO, 2014/S
Хочу електротранспорт: теслу
Инженер писав(ла):
Дмитрий_Липко писав(ла):
Підтверджую, зробити переробку яка буде їздити це десь 60% проекту, а от доробити щоб потім машина була придатна до використання людині яка не в темі це ще 40% проекту, які можуть бути навіть складніші за перші 60%.

Если проект продуман,спроектирован и реализован с учётом собственных знаний и опыта, а также опыта , подсказок и рекомендаций однодумцив, то ничего особо допиливать и перепиливать не надо.
При этом важнейшим условием есть соответствие всех узлов, агрегатов и комплектующих заявленным характеристикам!!!
Если что-то не так со всем этим, то да, начинается жуткий трах и слом мозга :lol:

Все вірно Дмитро сказав 60%+40%, ні а я такий вумний дай поміняю місцями 40%+60% якщо забули то нагадаю що від перестановки доданків суме не міняється. Зразу "допилюємо" проєктуємо 40% а потім ставимо на хід 60%

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140514Повідомлення 06 лют 2026, 22:14 
Не в мережі

Дякував (ла) 1201 Подякували 1185
zivaka писав(ла):
Инженер писав(ла):
Дмитрий_Липко писав(ла):

Все вірно Дмитро сказав 60%+40%, ні а я такий вумний дай поміняю місцями 40%+60% якщо забули то нагадаю що від перестановки доданків суме не міняється. Зразу "допилюємо" проєктуємо 40% а потім ставимо на хід 60%

Во первых из написанного мной следует, что не 60 на 40 или 40 на 60, а 90 на 10 (примерно). Это если внимательно прочитать и подумать.
Во вторых такое заявление следует из личного (пусть и небольшого) опыта. Я практически ничего не допиливан и не особо долго настраивал и отлаживал. Собрал и поехал, если очень коротко. Подтверждение моим выводам - те же проекты форумчан. Кто подошёл к «вопросу» вдумчиво и скрупулёзно, тот и не испытал «особых мук», чтобы заставить свой транспорт нормально передвигаться.
И в третьих…не скажу, что я такой вумный, но думаю и не дурак, поэтому отдаю себе отчёт о сказанном.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 33 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 99

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group