Поточний час: 16 бер 2026, 06:13

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 478 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 32  Наступ.
Автор Повідомлення
#74171Повідомлення 02 лют 2019, 08:42 
Site Admin
Не в мережі

Дякував (ла) 420 Подякували 1158
Мій електротранспорт: Nissan Leaf
Очень правильный совет. Только я бы советовал брать емкость батареи в 2-2,5 раза больше от расчетной.

"Глупцы все, кто глупцами кажутся и половина тех, что не кажется". (Бальтасар Грасиан)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74188Повідомлення 02 лют 2019, 13:49 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 405 Подякували 345
Хочу електротранспорт: Kia soul ev, но ищу лифа или зою
Поделюсь и я своим опытом переделки и эксплуатации.Возникла необходимость в легком электротранспорте для старшего сына.(электромопед уже был,но вероломно захвачен женой :) ).В гараже стояла "Украина", на олх за месяц поиска был куплен б.у комплект (практически новый)"Велоракета" 500ватт 48в. в 28" колесе.Аккумы были куплены на распродаже у Лу4, узкие "прокладки" 27а.ч.Аккум собирал сам, ячейки, как по мне, идеально подходят для велосипедов. Корпус сделал сам. Сын ездит уже больше года, нареканий нет.батарея без бмс,была китайская,спалил, а от дрима не влазит.в общем пока эксплуатируем под периодическим контролем.Теперь по эксплуатации: после первой поездки на 25км по нашим "дорогам"поменял родную сидушку на мягкую с амортом. Моё мнение, ездить на таких велах быстрее 40км.ч не только не комфортно, но и опасно.сын с одной зарядки один раз, осенью проехал 72км и осталось ещё километров на 25. Средняя скорость по велокомпу вышла 38км.ч, а так в основном пробег 40км и ставит на зарядку.в ноль ни разу не разряжал.Если интересны подробности переделки и фото,стучитесь в личку,постараюсь разсказать.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74233Повідомлення 02 лют 2019, 20:59 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 4 Подякували 33
Мій електротранспорт: ratBike
Много чего можно но у человека бюджет ограничен...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74261Повідомлення 03 лют 2019, 01:30 
Власник електровелосипеда
Не в мережі

Дякував (ла) 446 Подякували 633
Мій електротранспорт: Електровелосипед Заря Силач
Хочу електротранспорт: BYD
А как этот набор http://www.e-bike.com.ua/elektronabory- ... ct_id=2147
Только выдержит ли рама.
или этот http://www.e-bike.com.ua/elektronabory- ... uct_id=945
+ аккумулятор можно собрать хороший.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74618Повідомлення 10 лют 2019, 22:33 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 302 Подякували 108
Мій електротранспорт: мінако монстр
Хочу електротранспорт: електро скутер
Примажусь до чужої теми ,я новенький тут, теж хочу простий електро вел. трохи почитав і на ютубах все переглянув .Теоретично майже все зрозуміло а практично взагалі 0 .Перше і основне запитання до шановних господарів електро велів -як сильно відрізняється прямоприводний 600-800 ватний по тязі від редукторного 350ват і редукторного 500 ват якщо напруга у всіх 36вольт.Цікавить це тому що село все на пагорбах і ще тому що прямопривідне рідше обслуговується а 36вольт щоб зрозуміти хоть щось бо для простого вела вже старий і ледачий а авто дороге в експлуатації для пенсіонера.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74657Повідомлення 11 лют 2019, 11:38 
Не в мережі

По ваших пагорбах у мене при 60В струм вперся в максимальні 22А і не ворушився, при швидкості приблизно 10-15км. От і прикиньте потрібну пікову потужність.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74679Повідомлення 11 лют 2019, 14:29 
Активіст форуму
Не в мережі

Leon29 писав(ла):
По ваших пагорбах у мене при 60В струм вперся в максимальні 22А і не ворушився, при швидкості приблизно 10-15км. От і прикиньте потрібну пікову потужність.
Вольти я ще якось сприймаю і розумію бо в розетці має бути 220 а авто акомулятор має видавати майже 14 вольт ,ампери в моєму розумінні пов'язані з зварювальним апаратом :D тому вимагаю перекладача.Переведіть будьласка все в вати чи кіловати бо по витраченій енергії я 0.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74686Повідомлення 11 лют 2019, 15:21 
Не в мережі

60*22=1320Вт. Тобто потужність була в піку при підйомі на гору 1320Вт або 1,32 кіловата.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74687Повідомлення 11 лют 2019, 15:44 
Site Admin
Не в мережі

Дякував (ла) 420 Подякували 1158
Мій електротранспорт: Nissan Leaf
60В x 22А = 1,32 кВт.
Мощность бывает номинальной, максимальной, и пиковой. Эта скорей максимальная.

"Глупцы все, кто глупцами кажутся и половина тех, что не кажется". (Бальтасар Грасиан)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74690Повідомлення 11 лют 2019, 18:51 
Активіст форуму
Не в мережі

Leon29 писав(ла):
60*22=1320Вт. Тобто потужність була в піку при підйомі на гору 1320Вт або 1,32 кіловата.
Значить прямопривідний на 6оо ват буде майже достатньо ?Трохи допомогти ногами і виїде кругом?
Думав 350 вт редукторний та неможу зрозуміти цінову політику цього моторчика ,з одного краю продають за2500приблизно а з іншого втричі дорожче .

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74696Повідомлення 11 лют 2019, 20:07 
Власник електромобіля
Не в мережі

У меня переулок не асфальтированный градусов семь подъём и метров двести длинной велосипед "украина",заднее моторколесо прямоприводное меня (107кг) вытягивает без помощи педалей, но я думаю, что по постоянным буграм будет грется. Если вам по прямой больше времени ездить, то прямоприводное пойдёт,а если пересечёнка то лучше редукторное. Редукторное лучше брать новое, шестерни это расходник и перед продажей б.у. мотора наврядли будут менять на новое.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74697Повідомлення 11 лют 2019, 20:28 
Активіст форуму
Не в мережі

За редукторне я вже зрозумів що тільки нове і мінімум 350 ват і 36-48 вольт та чомусь мене тягне до прямопривідного і тут виникає питання -чи сильно впливає на вело його вага і скільки ват ваше колесо і кількість ампер в акумі.Якщо є опис вашого вела то ткніть де.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74707Повідомлення 11 лют 2019, 22:12 
Власник електромобіля
Не в мережі

Та описывать сильно и не чего,чуть писал в этой теме viewtopic.php?f=46&t=2155.мой зелёный. Покупал комплект б.у почти новый.правда прищлось переспицевать,была не правильная спицовка и лопались спицы.сейчас уже сын разменял вторую тысячу.на зиму смастырил подогрев батареи.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74709Повідомлення 11 лют 2019, 22:36 
Власник електровелосипеда, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 17 Подякували 49
Мій електротранспорт: Электромопед Карпати
карабас. б. писав(ла):
Примажусь до чужої теми...

Шановний карабас.б., я живу у м.Дніпро, в нас тут також місто на трьох пагорбах і на один з них щодня я заїжджав, коли їздив на роботу. Так от у мене встановлене редукторне мотор-колесо 350 Вт 36 В і на гору приходилося допомагати педалями але при цьому я не сильно напружувався і їхав зі швидкістю 18-20 км/год. Хочу звернути Вашу увагу на те, що редукторне мотор-колесо має вільний накат і, якщо сяде батарея, то ви зможете доїхати як на звичайному велосипеді, а от на прямоприводному колесі Вам при посадженій батареї прийдеться крутити педалі і за себе і за "братів наших живих, не живих і ненароджених".
З повагою, Олександр.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#74719Повідомлення 11 лют 2019, 23:46 
Не в мережі

Потрібно порівняти крутні моменти редукторного і прямоприводного двигунів, а також ціни. А найкраще було б проїхатись щоб повноцінно відчути яка вона та електротяга.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 478 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 32  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 107

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group