Plug-In Ukraine продемонструвала готовність України до електротранспорту

18th Червень 2016     Рубрика: Клуб на виставках та заходах, Новини клубу

10 – 12 червня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулась перша в Україні виставка електротранспорту Plug-In Ukraine 2016. Клуб Електро-автосам продемонстрував 9 саморобних/переобладнаних електромобілів – чверть від усіх презентаційних.

Plug-In Ukraine 2016 стала знаковою галузевою подією та зробила вагомий внесок у розвиток ринку електротранспорту України.«Інтерес до Plug-In Ukraine 2016 перевершив наші найсміливіші очікування!— відзначає Ірина Носар, директор виставки. — Незважаючи на те, що виставка готувалась у короткі терміни —усього 3 місяці, нам вдалося зібрати практично весь ринок персонального електротранспорту України, презентувати повний спектр зарядних станцій, що виробляються в Україні. Вже у процесі підготовки ми побачили жваву зацікавленість до електротранспорту з боку споживачів. Яскравим показником стало FB-співтовариство, що активно підхоплювало і поширювало інформацію,— залученість користувачів напередодні виставки перевищила 66 000 осіб. Plug-In Ukraine наочно продемонструвала готовність України до електротранспорту та заклала міцний фундамент для подальшого розвитку ринку».

ВиставкаPlug-InUkraine 2016 стала місцем найбільшої концентрації персонального електротранспорту в Україні:

36 електромобілів презентували учасники виставки.
– 9 авто взяли участь у тест-драйвах.
– На 74 електрокарах завітали на виставку відвідувачі — майже 10% від електрокарів, що їздять дорогами України.
– Близько 60 різних моделей електромотоциклів, мопедів, скутерів, електровелосипедів.

У павільйоні на площі понад 1400 кв. м учасники виставки представили електромобілі, електромотоцикли, мопеди, скутери, електровелосипеди, гіроборди, гольфкари, зарядні станції, акумулятори, двигуни, контролери, аксесуари (кабелі, перехідники тощо), а також програми кредитування, страхування, лізингу, прокату та trade-in. Загалом на Plug-In Ukraine 48 компаній презентували 58 брендів:

  • – авто— BMW i3, Chevrolet Spark EV, Ford Focus, KIA Soul, Mercedes-Benz B-class,Nissan Leaf, Nissan ENV 200, RENAULT FLUENCE, Smart, Synchronous, Tesla, Volkswagen Golf;
  • – мото- та вело-: Carbonrider,Electric Enduro Adrenaline, Electric Enduro Stayer, Fitrider,Gocycle, KOALA,LEOPARD,Prophete, Rex, Skaut U1, Skaut U2;
  • – зарядні станції — CIRCONTROL MOBILITY & EMOBILITY, DBT, EFACEC, E-line, Elmis, GreenFuel, Schneider Electric, SmagPoint,ТОКА.

Plug-In Ukraine 2016представила такожі досягнення вітчизняних виробників: ELECTRICMARATHONINTERNATIONAL, GreenFuelUkraine, «Вольта байкс», «Е-лайн», «Ебайк», «ЕЛМІЗ», «РЕНТЕХНО», «СмагПоінт», «ТОКА».

Plug-InUkraine 2016 викликала справжній ажіотаж:

  • – На виставку завітали4 587 відвідувачів.
  • – Акредитувались журналісти32-хзасобів масової інформації.
  • – Вийшли сюжети на 6 телеканалах: 2+2, 24-й, BraineTV, UA/TV, Hromadske, НТН.

Програма Plug-In Ukraine 2016 об’єднала заходи для фахівців галузі, освітні семінари, презентації. Нагальні ринкові питання обговорювались в ході круглого столу «Прийняття законопроекту 1912 як фактор розвитку ринку електромобілів в Україні» та робочої зустрічі «Made in Ukraine. Виробництво електротранспорту в Україні: за і проти». У спікер-зоні ентузіасти електротранспорту ділились досвідом переобладнання звичайного авто у електромобіль, розвіювали найпопулярніші міфи про електромобілі. Щодня відвідувачів виставки дивували експерименти з електрикою феєричного «Тесла-шоу».

Учасники Plug-in Ukraine надали для тест-драйвів, що відбувалися щодня, 9 електрокарів (BMW i3,FordFocus, Kia Soul EV, Nissan Leaf, Smart, Volkswagen Golf), саморобні і переобладнані авто, а також електроскутери і електровелосипеди.

Співорганізатори події—компанія «Євроіндекс» та проектe mobilis. За підтримки Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД).

Наступного року виставкуPlug-in Ukraine заплановано на 28 – 30 квітня 2017! Розвиваємо ринок разом!

Найповнішу інформацію про виставку Plug-In Ukraine 2016 та поточні події ви отримаєте на сайті www.pluginua.org та на сторінці у Facebook www.facebook.com/PlugInUa (Facebook link). Контактна особа: Марина Клішина, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс». E-mail: klishina@eindex.kiev.ua, тел.: (67) 509-7016.

Обсуждение выставки на форуме клуба http://electroavtosam.com.ua/forums/viewtopic.php?p=22754#p22754

P60611-151543

Рубрика: Клуб на виставках та заходах, Новини клубу

обсуждение


оставить комментарий или два