Поточний час: 04 лип 2025, 07:13

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 7 ] 
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Готовые наборы для конверсии с Китая
#12820Повідомлення 15 вер 2015, 20:34 
Не в мережі

Дякував (ла) 0 Подякували 0
Мій електротранспорт: Еще нет никакого
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
Уважаемые Господа, что думаете о готовых наборах для конверсии авто, которые будут скоро доступны как газовые установки? Кто то сталкивался с этим, и какие впечатления?
При просмотре китайского торгового портала "алибаба", встречал электроКиты - в комплект которых входит все кроме батареи, http://www.alibaba.com/product-detail/e ... 5.1.HV0Gux. Я думаю, что батарея тоже скоро нарисуется.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#12926Повідомлення 19 вер 2015, 10:43 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 6919 Подякували 2556
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Эти готовые наборы висят на продажах уже лет 5 как минимум. Проблема в том, что они слабы с точки зрения прочности, обычно не блещут электрическими характеристиками и к ним нужно ещё приложить много "обработки напильником" чтоб всунуть в машину.
Но идея КИТ витает в воздухе.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#12991Повідомлення 21 вер 2015, 07:37 
Не в мережі

Китай не стоит на месте.Наверное в ближайшие года предоставит Киты с достаточными характеристиками и доступной ценой. Ибо старт к глобальной конверсии зависит от них. Как Вы считаете?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#12996Повідомлення 21 вер 2015, 12:09 
Творець електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 260 Подякували 127
На этих готовых наборах уже как минимум 4 года ездит весь бюджетный китайский электротранспорт !

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#13014Повідомлення 22 вер 2015, 16:38 
Не в мережі

Думаю, что инженерам-конверсаторам можно было бы взять и может доработать такой кит.
Я возьму себе наверное, только еще дешевых батарей надо дождаться. Вообще, занимаясь запчастями, скажу, что самые дешевые, самые "китайские" производители в самом большом почете! Раньше подшипник ступицы на трафик за 80 грн. пылился месяцами. Сейчас в соответствии он стоит 350, и кроме такого "Китая" почти ниче не продается.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#13016Повідомлення 22 вер 2015, 17:20 
Член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 304 Подякували 199
Sergii_MK писав(ла):
Вообще, занимаясь запчастями, скажу, что самые дешевые, самые "китайские" производители в самом большом почете!
Цікавий факт, кожен хто займається запчастинами в питані "Китая" може займати повністтю протилежну сторону. Як, наприклад, ось:
Цитата:
На жаль якісні ШРУСи коштують дорого та найгірше що недобросовісні продавці парять китайську підробку по ціні справжнього.До речі це стосується всіх запчастин.Постійно з цим стикаюсь на роботі.І до речі дешевше один раз якісно поремонтуватись аніж кілька разів ставити китай.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#13024Повідомлення 22 вер 2015, 19:44 
Не в мережі

paskalex писав(ла):
Sergii_MK писав(ла):
Вообще, занимаясь запчастями, скажу, что самые дешевые, самые "китайские" производители в самом большом почете!
Цікавий факт, кожен хто займається запчастинами в питані "Китая" може займати повністтю протилежну сторону. Як, наприклад, ось:
Цитата:
На жаль якісні ШРУСи коштують дорого та найгірше що недобросовісні продавці парять китайську підробку по ціні справжнього.До речі це стосується всіх запчастин.Постійно з цим стикаюсь на роботі.І до речі дешевше один раз якісно поремонтуватись аніж кілька разів ставити китай.

Я добросовісний продавець :D і не сказав, що дешевий "китай" - це дуже добре, я сказав, що вибір покупців частіше падає саме на такий товар, бо дешевше. І відкрию Вам секрет, в звязку з тим, що ринок запчастин складається з контрафактної продукції на 60 %, поняття "якісно поремонтуватись" може не чим не відрізнятись від ремонту відвертим "китаєм". А ще, продавці які займають протилежну позицію від відвертого Китая, чаще парять цей же Китай, тільки в коробці, з назвою відомого бренда.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 7 ]             

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 7

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення