Поточний час: 14 лип 2025, 23:23

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 80 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Чі працюватиме так?
#139439Повідомлення 05 трав 2025, 20:13 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 6 Подякували 23
Мій електротранспорт: електровелосипед
Stalker_W писав(ла):
Пенсіонер писав(ла):
Часто клацать не буде бо вже все живиться від сонця а як його стане мало і почне підсідать батарея воно вимкне додаткове навантаження і вже без нього згасаючє сонце тягне холодільнік та піддержує батарею
Я дійшов до того, що ідеальна система повинна мати прогноз погоди, датчик хмарності всього неба і штучний інтелект, що підлаштовується під ваші енерговитрати.

Так все ж вже є:
https://www.pogodairadar.com.ua/storink ... ia/5319089
ну й знайти сваху та й поженить з ШІ :)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#139698Повідомлення 01 лип 2025, 20:35 
Активіст форуму
Не в мережі

Виникло питання - як розуміти інформацію з JK bms в циклах втрати/набору енергії акумулятором в процесі роботи сонячної станції, наскільки достовірно smart BMS відображає кількість енергії заряду-розряду батареї? Бо щось мені здається що воно потихеньку сповзло показувать енергію що зайшла та вийшла в суточному циклі роботи акумулятора а не відносно реальної ємністі батареї. Я вірно це розумію?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#139703Повідомлення 02 лип 2025, 12:13 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 2 Подякували 34
та все просто
якщо батарейка має умовних 10кВт ємкості, а споживання протягом 10 днів по 1 кіловату(чи 5 днів по 2), це буде зараховано за 1 цикл

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#139751Повідомлення 10 лип 2025, 18:31 
Активіст форуму
Не в мережі

Кароче, дійшло мені нарешті що для того щоб процент заряду - разряду bms показувала більш менш вірно - то треба змінити "soc" в налаштуваннях бмс. Стояло і стоїть, бо змінить не можу 3.59v, а заряджаю я батарейку до 3.52v на комірку. Тому й ота непонятка - чому при повному заряді від сонячного контролера (там до 28v налаштовано) бмска показує заряд батареї 85 відсотків.
Ну це тому що налаштування бмски не вірне.
Ну й поліз я виправити налаштування soc в бмсці - а вона ні стого ні зцього потребувала від мене змінити пароль (123456), ну змінив, бо ніякі інші дії не проходили. І тепер новий пароль бмска приймає але змінити щось в налаштуваннях бмс не дає.. і що робить? Пароль новий прийнятий, але змінити в налаштуваннях нічого не можна.
От така китайська електроніка. Прикиньте - ви поставили щось з китаю на щось військове, а воно - бац, і не працює, бо їм це не нравицця..
Нє, по блютус я в бмску заходжу все працює, але змінити налаштування для більш коректних показників заряду батареї не можу.
Це якраз те то чому я уникаю китайської електроніки, - а тут попав..
Я канешно полазив по інтернету й знайшов явки та паролі для виправлення цього піздеця, підключу онука для цього бо сам не справлюсь.
Але нахєр мені оце все за мої гроші?

P.S. знайдений англомовний лінк для відновлення паролю:
https://youtu.be/pKTsKVuDePI?si=qRV4x5qSISjhUzs6

Востаннє редагувалось Пенсіонер 11 лип 2025, 05:15, редаговано 1 раз.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#139754Повідомлення 10 лип 2025, 23:14 
Власник електровелосипеда
Не в мережі

Дякував (ла) 433 Подякували 610
Мій електротранспорт: Електровелосипед Заря Силач
Хочу електротранспорт: BYD
Пенсіонер писав(ла):
Прикиньте - ви поставили щось з китаю на щось військове, а воно - бац, і не працює, бо їм це не нравицця..
Це серйозне стратегічне питання, бо китайська розумна мікропроцесорна техніка стоїть кругом і обновки прилітають по інтернету. Китайоси збирають всі дані абсолютно про все. Вони знають скільки в нас стоїть яких інверторів, скільки виробляється і споживається електрики і так далі. Охоронні системи також підключені до інтернету. Виробничі лінії і станки. В потрібний момент це може бути використано як зброя. Тому на стратегічні об'єкти не можна ставити китайчатину. Хоча Європейці теж все контролюють, але вони хочаб передбачувані. Є вихід не підключатись до інтернету або мати своє ПЗ.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 80 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 16

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group