Кароче, дійшло мені нарешті що для того щоб процент заряду - разряду bms показувала більш менш вірно - то треба змінити "soc" в налаштуваннях бмс. Стояло і стоїть, бо змінить не можу 3.59v, а заряджаю я батарейку до 3.52v на комірку. Тому й ота непонятка - чому при повному заряді від сонячного контролера (там до 28v налаштовано) бмска показує заряд батареї 85 відсотків.
Ну це тому що налаштування бмски не вірне.
Ну й поліз я виправити налаштування soc в бмсці - а вона ні стого ні зцього потребувала від мене змінити пароль (123456), ну змінив, бо ніякі інші дії не проходили. І тепер новий пароль бмска приймає але змінити щось в налаштуваннях бмс не дає.. і що робить? Пароль новий прийнятий, але змінити в налаштуваннях нічого не можна.
От така китайська електроніка. Прикиньте - ви поставили щось з китаю на щось військове, а воно - бац, і не працює, бо їм це не нравицця..
Нє, по блютус я в бмску заходжу все працює, але змінити налаштування для більш коректних показників заряду батареї не можу.
Це якраз те то чому я уникаю китайської електроніки, - а тут попав..
Я канешно полазив по інтернету й знайшов явки та паролі для виправлення цього піздеця, підключу онука для цього бо сам не справлюсь.
Але нахєр мені оце все за мої гроші?
P.S. знайдений англомовний лінк для відновлення паролю:
https://youtu.be/pKTsKVuDePI?si=qRV4x5qSISjhUzs6