Поточний час: 07 трав 2026, 06:51

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 346 ]  На сторінку Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Домашние накопители энергии
#140873Повідомлення 06 трав 2026, 11:56 
Не в мережі

Дякував (ла) 5 Подякували 3
Мій електротранспорт: Електровнлосипед 36V/350W/10Ah
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
Leon29 писав(ла):
Oleg_Olegovich писав(ла):
Доброго вечора. Зацікавився таки купити собі зарядну станцію. Зима пройшла і ціни стали адекватними. Ось мучаюсь з вибором, що краще EcoFlow River 3 max чи Bluetti AC50p ціна +/- однакова, характеристики також схожі. Що подобається в рівері так це те що вона складається з двох модулів, половина батареї в основній частині, і половина приєднується знизу як додаткова батарея.
504 ватгодини це як павербанк. Хіба якщо вам декілька телефонів зарядити і роутер підключити. На мою думку воно того не варте. Хіба якщо ціна не більше 2000грн. Якщо для дому і стаціонарно, то за такі гроші зберіть на гібридному інверторі і залізофосфаті на пару кіловат годин. Це моя особиста думка.

За такі гроші на гібридному інверторі нічого не зібрати, бо сам інвертор буде тисяч 20+ без батарей
Ємність достатня. 4 год роботи комп'ютера . Більше не треба. Мобільність це потрібно. Якщо відключень не буде більше то гібридний інвертор і батареї - будуть марно витраченими коштами. А портативна зарядна станція на те й портативна, щоб можна було взяти з собою на якийсь об'єкт і заживити дрельку та болгарку

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 346 ]              На сторінку Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 29

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group