Alex Dnepr писав(ла):
Сколько потребляет электричества на литр осмос?
Касаемо озона. Стремная затея.
Такой жесткий окислитель. Убивает и личинок и вас по тихому если озоните в жилом помещении да еще и употребляете.
Насос 60Вт, за годину дає 4,5 літра(чим дорожче мембрана тим більше дасть води, в мене сама дешева 50ка), на 1квтч отримуєм 75л (практично місячна норма), грубо кажучі 5 копійок за літр. Але я все одно стараюся гнать по таймеру по нічному тарифу (на кухні, щоб спати і не чути як насос там деренчить).
Озонатор, я озон не вживаю і не дихаю, бо поки дойде до пиття він там десять раз вспіває на кисень розкластися, до того ж вся вода так чи інакше кіп'ятиться, озон то більш щоб в фільтрах живність не заводилася. З відра де озоную герметчна кришка з трубкою, через трубку озон вилітає за вікно (в рамі вікна отвір під трубку), запаху нема.
Усе по
феншую розумному.
Що стосується води з кондея, вона конденсується на брудній пильній поверхні, я збирав якось у бутиль (не спеціально), так чистою її назвати не можу, бо пованювала, на солі не міряв. Поливав нею влітку огірки і помідори на балконі, але її на то не вистачало, колотив добрива в осмотичній.
Додаткові файли:
огірки.jpg [ 104.12 КБ | Переглядів: 3152 ]