Петро Чех писав(ла):
...Наслідки вживання безсольової води відчув на собі і оточенні, а ви ще ні. ..
За шо не візьмись, як що перестаратися то можна і хер зламать. Якось ви з родичами її не так вживаєте, все працює лише в комплексі.
Я вже писав, мої наслідки позитивні, зменьшилися проблеми з шкірою і з травленням, і іньші хронічні теж трохи попустило. І в моєму раціоні солей вистачає, для підсалювання крім повареної є і йодована, і нітрітна, і для приготування перших і других страв замість солі є приправи вже з солями (там як шо почитати склад то мабудь і трохи зайвих набереться). +Товчена(в кофемолці) скорлупа для додавання в тісто і творог. Я навіть компот присалюю (на вкус із за цукру не помітно). І в раціоні не одні макарони , а обов'язково овочі(буряк, морква, кпуста), фрукти(хоча б яблука), кисломолочка. Ще з віком треба профілактично хоча б дешевий аспаркам (калій магній), і вітамінчики на зимній період. І прислухатися до організму, він підкаже шо йому не хватає (тіпа як вагітних на крейду тягне) . Профілактика дешевша за лікування.
Що до погіршення, тут теж бувають н'юанси, бо навіть покращення можуть бути іноді болісними, це треба здраво оцінювати. Наприклад наркоман без наркоти, йому без тієї дурі теж погано, але в цілому(в довгу) добре, просто не відразу. Або в серіалі про доктора Хауза, був пацієнт з черв'ячками, йому їх швидко вилікували і він чуть ласти не склеїв, бо організм так до них пристосувався що без них вже зовсім погано, прийшлося чев'ячків повернути і лікувати поступово. Всі ми трохи токсинові наркомани, але треба злазити, довше протягнемо.