Поточний час: 02 лют 2026, 01:10

Часовий пояс: UTC + 2 години

Правила форума

Тільки проекти, у які вкладено гроші. Решту просимо публікувати у"Концепції та ідеї"

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 40 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: спорт-купе ПаМир
#134858Повідомлення 05 лист 2023, 13:34 
Творець електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 227 Подякували 1134
Если есть желание посмотреть, потрогать, покататься на подобном типе привода, приезжайте в Николаев, всё покажу, расскажу, сами покатаетесь.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#134859Повідомлення 05 лист 2023, 13:46 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 876 Подякували 720
Мій електротранспорт: Citroen C-zero
Добрый день, здорово, что в такое время у вас находится время и силы для продолжения проекта! Насчёт мотор-колёс тут уже сломано немало копий, есть и их фанаты и те, кто к ним относится более сдержанно. Я из вторых, считаю что при их неоспоримых преимуществах есть и серъёзные недостатки. Не хочу сильно вдаваться в теорию, в принципе для достаточно лёгкой машинки, как у вас, такое техническое решение вполне имеет право на жизнь и может при определённых условиях эксплуатации быть лучшим вариантом. При выборе моторов для своей конверсии обратите пристальное внимание на крутящий момент (ничто так не разочаровывает как унылый разгон с места!). В первой таблице есть варианты на 350 Нм и это в случае двух колёс даст хорошую тягу для лёгкого донора, но в тех характеристиках, которые идут в предлагаемом ниже моторе указан момент 88 Нм, если это максимум то этого очень мало. Если вес автомобиля с двумя такими моторами с экипажем будет даже в районе 600 кг то разгон с места будет мучительно долгим даже по горизонтальному асфальту, а на подъём в градусов в шесть может оказаться вообще не возможен. Конечно надо точные характеристики и расчёты, что бы результат вас не разочаровал. Большой опыт применения МК есть у Шоты, можете его темы тут найти, думаю есть смысл с ним посоветоваться. В любом случае желаю удачи в реализации и жду продолжения проекта!

Пока это писал и Шота отозвался {!_!}

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#134860Повідомлення 05 лист 2023, 14:55 
Не в мережі

Дякував (ла) 27 Подякували 11
Шота Ишхнели писав(ла):
Если есть желание посмотреть, потрогать, покататься на подобном типе привода, приезжайте в Николаев, всё покажу, расскажу, сами покатаетесь.

Обов'язково мені треба своїми руками все помацати,попробувати перед тим як прийняти остаточне рішення.Шота,дякую за пропозицію!Більш за все що зможу приїхати тільки в наступному році як потепліє.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#134861Повідомлення 05 лист 2023, 14:59 
Творець електромобіля
Не в мережі

Будут вопросы, обращайтесь, ещё обратите внимание на проект Pixel в Ютубе, эта машина абсолютно сходна по характеристикам с моим родстером.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#134862Повідомлення 05 лист 2023, 20:06 
Не в мережі

Шота Ишхнели писав(ла):
Будут вопросы, обращайтесь, ещё обратите внимание на проект Pixel в Ютубе, эта машина абсолютно сходна по характеристикам с моим родстером.

Я за останні дні передивився всі серії і тепер слідкую за ним.Багато років тому у мене був знайомий,який переробив Ауді А4 (кузов дюралевий) на такі мотор-колеса.Я тоді не звертав увагу на такий принцип електротяги,тому що не розумів переваги.До речі він таксував (а не просто себе возив) і економив багато коштів на пальному. Його аудюха возила людей і речі щодня і під гірку і по рівній місцевості.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#134880Повідомлення 06 лист 2023, 18:48 
Творець електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 53 Подякували 167
По просьбе Шота !

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#134881Повідомлення 06 лист 2023, 19:40 
Творець електромобіля
Не в мережі

У меня стоят такие же контроллеры, как на трицикле в видео, и вам их рекомендую, моторы другие, менее моментные, но более скоростные.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#135162Повідомлення 02 груд 2023, 10:51 
Не в мережі

Шота Ишхнели писав(ла):

Зовні "Піксель" схожий на мій "паМир".Антон своїми діями випереджує навідь мої мрії :) за що мені соромно,бо вже придбав елементи сонячних панелей. Загальна кольорова гамма блакитних сонячних панелей на фоні кузова Пікселя жовтого кольору мені дуже подобається.Хоть перефарбовуй свій "паМир" але в такому випадку в мене виникнуть проблеми юридичного плану бо змінити колір в ТП буде неможливо через те що переоформити на себе автівку неможливо і далі виконувати дії що до зміни кольору я не можу.Загалом ця ситуація,з переоформленням саморобних автівок -якийсь сюрреалізм.

Додаткові файли:
2.jpg
2.jpg [ 215.57 КБ | Переглядів: 10866 ]
Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#135204Повідомлення 06 груд 2023, 21:13 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 6987 Подякували 2598
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Olaff писав(ла):
При выборе моторов для своей конверсии обратите пристальное внимание на крутящий момент (ничто так не разочаровывает как унылый разгон с места!). В первой таблице есть варианты на 350 Нм

Момент ділимо на радіус колеса (не диска) - отримуємо тягу.
Тягу ділимо на масу авто - отримуємо прискорення.
100 км/г ділимо на це прискорення - отримуємо за скільки часу авто розженеться до сотні у вакуумі :pfeif:

Дуже цікаво який у вас вийде результат.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#135207Повідомлення 06 груд 2023, 22:35 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 876 Подякували 720
Мій електротранспорт: Citroen C-zero
К сожалению полка крутящего момента не очень длинная, поэтому реальный разгон будет заметно медленнее даже в вакууме ;) ну а к этому нужно ещё учесть силы сопротивления. Хотя бы сопротивление качения шин. Но зная входящие данные посчитать динамику не сложно.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 40 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 141

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group