Поточний час: 02 лют 2026, 02:20

Часовий пояс: UTC + 2 години

Правила форума

Тільки проекти, у які вкладено гроші. Решту просимо публікувати у"Концепції та ідеї"

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 67 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5  Наступ.
Автор Повідомлення
#138467Повідомлення 05 груд 2024, 21:25 
Не в мережі

Дякував (ла) 1200 Подякували 1184
Имел ввиду 2P 60ah пакеты, или любая другая комбинация, но шоб номинальный ток в 1С с батареи был 120А. Ну или хотя б 100А
85ah тоже неплохо, по крайней мере лучше чем 60, но как по мне, то маловато.
Понятно, шо кроме массогабаритных характеристик всё это ещё упирается в деньги, но … лучше ставить задачу помаксимальнее…
Я для себя на будущее так и планирую, хотя раньше имел иное, ошибочное мнение, мол мне хватит и 24 или даже 20квтч батареи под мои каждодневные пробеги, а оказалось нихрена. Не только и не столько в пробеге дело…

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138468Повідомлення 05 груд 2024, 22:23 
Творець електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 18 Подякували 66
Мій електротранспорт: Електромобіль з інвалідки.Daihatsu Coure. Fiat Panda єлектро
Так чим більше тим краще але все впирається в фінанси. та розміри батарейного корпусу .За цей рік я зробив два проекти електромобілів самий складний це електромобіль з інвалідки ELIC була зроблена унікальна робота з переробки кузова .також встиг переобладнати DAIHATSU Coure офіційно в електро так як закінчувався термін дії дозволу на переобладнання. Фіат Панда не тяжкий автомобіль 30кв батарейки буде достатньо.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138473Повідомлення 06 груд 2024, 10:00 
Не в мережі

В общем-то согласен. Тем более можно в Димыном контроллере выставить момент поменьше, чем может выдавать инвертор, шоб гарантированно не превышать токи с батареи. Кстати если бы у Димы в устройстве была возможность аналогового переключения режимов (ну типа эконом/нормал/спорт)...и т.п. с привязкой к величине момента), а не только програмно, то было бы офигительно :D

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138476Повідомлення 06 груд 2024, 17:14 
Не в мережі

Дякував (ла) 1653 Подякували 329
Мій електротранспорт: а ти чого, пацан, інтєрєсуєшся?
Инженер писав(ла):
Я себе тоже оторвал и 110 и 160 по вкусным ценам. 160-ка с чадемой, кабелями…всё дела ;)

{gold}

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138477Повідомлення 06 груд 2024, 17:46 
Творець електромобіля
Не в мережі

Мій електротранспорт: Електромобіль з інвалідки.Daihatsu Coure. Fiat Panda єлектро
Инженер писав(ла):
В общем-то согласен. Тем более можно в Димыном контроллере выставить момент поменьше, чем может выдавать инвертор, шоб гарантированно не превышать токи с батареи. Кстати если бы у Димы в устройстве была возможность аналогового переключения режимов (ну типа эконом/нормал/спорт)...и т.п. с привязкой к величине момента), а не только програмно, то было бы офигительно :D
Добрий вечір потрібно його запитати може вже існує така фішка.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138478Повідомлення 06 груд 2024, 20:18 
Не в мережі

Не, нету.
Вы кстати поизучайте предварительно описание устройства,его характеристики,возможности и тд
Во первых сразу определитесь, какие именно функции будут востребованы и подготовить под них соответствующую периферию. Во вторых нужно будет основательно подумать о том, что именно в доноре оставить, а от чего избавиться. Чтобы функции авто (АБС,стабилизацию,круиз и тд) максимально сохранить. Короче всё тщательно продумать для качественной инсталляции. Опять же лучше заранее прояснить с Димой все возникшие вопросы, чтобы потом не переделывать или доделывать. Благо Дима всегда с готовностью (и терпением :D ) разъясняет/объясняет все детали и нюансы

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138479Повідомлення 06 груд 2024, 20:23 
Не в мережі

https://github.com/Dimonlipko/Leaf-ECU- ... manual.pdf
Вот оно…если у вас пока нет…
Я себе сразу распечатал и какое то время это была «настольная книга» :D

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138480Повідомлення 06 груд 2024, 21:21 
Творець електромобіля
Не в мережі

Инженер писав(ла):
https://github.com/Dimonlipko/Leaf-ECU-Configurator/blob/main/Leaf_ecu_manual.pdf
Вот оно…если у вас пока нет…
Я себе сразу распечатал и какое то время это была «настольная книга» :D
Дякую я вже маю таку інструкцію Діма Липко вже скинув цей файл.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138482Повідомлення 08 груд 2024, 14:22 
Творець електромобіля
Не в мережі

Инженер писав(ла):
Не, нету.
Вы кстати поизучайте предварительно описание устройства,его характеристики,возможности и тд
Во первых сразу определитесь, какие именно функции будут востребованы и подготовить под них соответствующую периферию. Во вторых нужно будет основательно подумать о том, что именно в доноре оставить, а от чего избавиться. Чтобы функции авто (АБС,стабилизацию,круиз и тд) максимально сохранить. Короче всё тщательно продумать для качественной инсталляции. Опять же лучше заранее прояснить с Димой все возникшие вопросы, чтобы потом не переделывать или доделывать. Благо Дима всегда с готовностью (и терпением :D ) разъясняет/объясняет все детали и нюансы
Добрий день буду по черзі відключати роз'єми і перевіряти що працює при надітійй клемі 12 в АКБ працює електро рейка.світло.повороти .мокра вебасто.інші прилади за абс не знаю потрібно перевіряти.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138483Повідомлення 08 груд 2024, 18:33 
Не в мережі

АБС скорее всего будет работать при включении зажигания.
А рейка точно работает при вкл зажигания? Мне кажется врядли, возможно нужны какие-то ещё сигналы.
Стабилизация (есп) есть ?
Возможно ещё и вентиляторами управляют двс-мозги.
Кондиционер (или климат) есть?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138485Повідомлення 08 груд 2024, 21:03 
Творець електромобіля
Не в мережі

Инженер писав(ла):
А рейка точно работает при вкл зажигания? Мне кажется врядли, возможно нужны какие-то ещё сигналы.
Добрий вечір електро рейка працює .Вентилятори охолодження системи інвертора та двигуна керуються від інвертора . Помітив що стоп сигнал керується від інвертора може це пов'язане з рекуперацією..Ще прослідкую керування вакуумним насосом якщо при включеному запалюванні приходить 12 в на насос то керування його знаходиться в ньому. При натисканні на педаль гальм він вмикається і через деякий час вимикається

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138486Повідомлення 08 груд 2024, 21:06 
Творець електромобіля
Не в мережі

Yuratokar писав(ла):
Инженер писав(ла):
Добрий вечір електро рейка працює .Вентилятори охолодження системи інвертора та двигуна керуються від інвертора . Помітив що стоп сигнал керується від інвертора може це пов'язане з рекуперацією..Ще прослідкую керування вакуумним насосом якщо при включеному запалюванні приходить 12 в на насос то керування його знаходиться в ньому. При натисканні на педаль гальм він вмикається і через деякий час вимикається
кондиціонер відсутній.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138487Повідомлення 08 груд 2024, 22:34 
Творець електромобіля
Не в мережі

Перевірив вакуумний насос працює при вімкненному замку потім вимикається при досягненні вакууму плата керування чи показник вмонтована в самому насосі так як в стані покою12в присутні на роз'ємі.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138489Повідомлення 09 груд 2024, 18:18 
Не в мережі

Yuratokar писав(ла):
Инженер писав(ла):

Вы не правильно меня поняли. Функции контроллера Димы я знаю (ездю на нём). Я спрашивал за донора. Чем управляют родные мозги и что надо предусмотреть ,чтобы сохранить все исходные функции.
Но судя по всему донор без «наворотов», поэтому это упрощает задачи.
Кстати, чем планируете отапливать?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138490Повідомлення 09 груд 2024, 18:22 
Не в мережі

Пока писал, вспомнил, шо донор же не бензиновый, а уже переоборудованный, поэтому все свои сомнения и рекомендации снимаю.
Всё намного упрощается.
Извиняйте, шо морочил Вам голову :ups:

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 67 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 143

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group