Будь ласка - прохання до знавців моторколес , потужних від 1500 - 2000+
Підкажіть, порекомендуйте ширину між дропами.
Зараз у процесі - зварювання "нової рами", і відповідно маятника.
Тож - підбираю ширину між "дропаутами" - ширину мятника. Самі дропи будуть товщиною 10мм., з пропилом, відпвідно, для осі маятника на 10мм.
Маю зараз МК "Volta Bikes 1500W35118". Наскільки я зміг виміряти посадкову ширину у нього (між карями (закінченнями) фаски) - це 160-165мм.
Тож зараз, маю можливість зробити як "впритик" для цього колеса... так і ширше, для інших, можливо потужніших коліс. Рама має бути з запасом міцності.
А це колесо поки що таки "тимчасове", мабуть.
Але на сайті Volta Bikes вказана посадкова ширина -- 135

В українському неті - чомусь схем розмірів МК не публікують (на відміну від китайців), але вказана посадкова ширина у більшості бачив - 135-145мм.
Пройшовся по розмірам МК на Алі - бачу убільшості 144-150мм.
Для фетів - вже 170-190 мм.
"Щось тут не то"..?
Хотілось би, щоб у цей маятник влізли нормальні "ходові" сучасні колеса - і не тільки влізли, але й з довжини осі вистачило нормально закрутити. До речі, не знаю, прямопривідні, чи редукторні. Наскільки розумію, що більше 2Кв. - це вже лише прямопривідні?
До смерті "фет-рами", де стояло це колесо, воно під посадкову ширину фет-колеса ледь влізо, гайки були лиш наживлені (і цілком збирались відпадати, бо різьба забита або на гайках, або на кінцях осі).
Прошу поради.
Я чесно, підготувався, пошукав.
Але не в темі - реально нормальних колес, які можуть прийти на заміну цьому.
Дякую дуже.