Володимир писав(ла):
Цікаво,чи є кугось такий або подібний стенд для випробувань? Я маю RV100 , RV120 дав би з радістю на тестування...
Ну, теоретично я можу нагрузити револьт з'єднавши його ціпкою з моїм 3 кВт МК, якщо закорочу на ньому фази. Але так я зможу лише сказати яка потужність йде на револьт, яка температура на ньому та які оберти (оберти келлі контроллер вміє рахувати та передає у программу для настройки, можна там побачити). Гм, а знаючи оберти та потужність, можна розрахувати крутящий момент також. Але, мабуть, я не дізнаюсь яка ефективніть мотора зараз, бо я знаю лише електричну потужніть, а не механічну на валу.
Так, це треба довести до відома, може це загальна проблема для револьтів:
на моєму моторі не проходив автодетект сінусного келлі через те, що датчики холла стояли не на "зубах" а між ними. Тобто, мотор працював без проблем на простому контроллері з сигналом у вигляді трапеції, але сінусному контроллеру треба встановити датчики більш точно на зуби. Дякуючи Babac, тепер датчики хола стоять на зубах та автодетект пройшов успішно. Можна рухатись далі

Володимир, я спочатку спробую свій мотор так потестувати, як написав, якщо щось вийде, то зможу спробувати ваші. Але, треба щоб була на валу мотора зірочка під бмх ціпку.
До речі, нагадаю щодо вівторка ) ви казали що у вівторок будете займатись моєю зірочкою )