Поточний час: 02 лют 2026, 00:39

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 18 ]  На сторінку Пред.  1, 2
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Підкажіть комплектацію
#110369Повідомлення 12 вер 2020, 09:24 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 36 Подякували 15
Мій електротранспорт: электровел
користую мхус 15F 36В під 26"колеса з контроллером та акумулятором на 48 вольт - швидкість більше 50 то є вже занадто небезпечно як для вела {реально розганяв до 52 по прямій {струм урізаний налаштуваннями до 17А}}...
щодо аккума - буде різниця між літійіоном та ліфером т.я. робоча напруга в ліфера більш стабільна, що позначається на різниці макс.швидкості зарядженого та розрядженого аккума.
мені 20А*г вистачає на самому моторі на 80-100км в залежності від рельєфу та швидкості, ще не зутрічався підйом на який мотор не здатен витягти {маю лише один дуже крутий, але й там проблема лише у відсутності афальту - тому маю пробуксовки, але з допомогою педалей долається без проблем - у разі якщо мотор на передньому то з педалями отримуєм повний привід ;) }
ручку газу пораджу НЕ куркову - або скутерну, або половинчату скутерну
мене особито 9кг аккума та 4,5кг мотора напружують лише при підйомі вела у руках по поверхах

мені все цього року {з якісною фарою та LCD-3} обійшлось у близько 13,5кілогрн. {накатав лише перші пів-тищі км} {!_!} {O_0} :winken:

KUNTENG KT48ZWSM 25A 48В
16S * LiFePO4 3.2V 20Ah циліндри ZTT 43*180 - Daly BMS LiFePo4 16S 40A => SmartBMS від mr.Dream
KT LCD-3
фара Arctic V2

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#110437Повідомлення 14 вер 2020, 00:32 
Не в мережі

Дякував (ла) 0 Подякували 0
по теме имхо - мотор назад редуктор не ниже 500W@48V (но и достаточно) , контроллер не ниже честных 25А, лучше 30, батарея считайте сами сколько надо 10ач@48v это 40км по ровному спокойной ездой,лучше брать хотябы 15ач - на 30км активной езды с подьемами должно хватить впритык , (в идеале 20-25ач собирать, тк емкость падать будет)
и никаких цифр 350W и 36v и 10ач , это полная херня для города с рельефом и наездника весом не в 35кг
и не вводитесь в заблуждение что будете крутить педали на электровелосипеде, это как машину купить на 10лс с мыслью - выбегу поддтолкну если че

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#110469Повідомлення 14 вер 2020, 15:25 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 405 Подякували 345
Хочу електротранспорт: Kia soul ev, но ищу лифа или зою
И самое главное правило в электротранспорте: батареи много не бывает. А по поводу "бостонов" 10а.ч-при мощном моторе и ваших горках они будут хорошо греться, лучше увеличить ёмкость в два раза или разсмотреть другой вариант ячеек.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 18 ]              На сторінку Пред.  1, 2

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 230

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group