Поточний час: 21 черв 2025, 12:36

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 76 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Повідомлення
#139654Повідомлення 20 черв 2025, 10:12 
Не в мережі

Дякував (ла) 11 Подякували 1
Мій електротранспорт: электровел электробайк электросамркат
Після більше місяца простою не витримав. Рука ще в гіпсі, але потестити дуже кортіло, зібрав все до кучи, спаливши при цьому DC 60/12, і зробив тестовий пробіг. Нагадаю що робив: впаяв ще один шунт, подав 4,3 вольта напряму в обхід дільника, поміняв силові кабеля як в контроллері так і моторі, вставив датчик температури всередину мотора, розсверлив отвори і ще по дрібницях. В результаті струм піднявся до 47 ампер, вкачую тепер 3 кВт. Швидкість не виросла, так 62 і зосталась, але вирісла динаміка і стабільнісь при розряді АКБ. Мотор після пробігу в 10 км на повному газу нагрівся до 59 градусів. З неприємного вирісло знову споживання, стало 48 вт/км було 40 вт/км, та з'явився звідкись круїз. Так як кінцевики в мене не під'єднані то на швидкості це реальна проблема, замість того щоб притормозити треба спочатку смикати ручку газу і тільки потім тормозити, як його відключити поки не знаю.

Додаткові файли:
111.jpg
111.jpg [ 250.11 КБ | Переглядів: 51 ]
Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 76 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 31

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group