Zawaliłem się sprzętami zbudowanymi przez siebie i muszę się choć części z nich pozbyć, bo nie mogę już budować następnych wynalazków
Z tej okazji sprzedaję je po okazjonalnych cenach, zazwyczaj w cenie samego akumulatora.
I tak:
1. PRZYCZEPKA
Zasilanie 36V 30Ah. Prędkość max około 30 km/h, zasięg rzędu minimum 50 km.
Napęd na dwa tylne koła 36V 2x250W. Hamulec mechaniczny na przednie koło i elektryczny na oba tylne.
Oświetlenie, radio, BT, MP3, tempomat, wsteczny.
Cena 1500 zł.
2. JAGUAR
Zasilanie 48V 63Ah. Prędkość max 45 km/h, zasięg 110 km.
Napęd na wszystkie trzy koła 3x350W. Hamulec tarczowy na przodzie i elektryczny na wszystkie koła. Fotel skórzany, przestawiany elektrycznie. Alarm wstrząsowy z pilotem.
Oświetlenie, radio, BT, MP3, tempomat, ręczny bieg do wolnej jazdy, czujnik ciśnienia w oponach, 3 biegi, wsteczny, wentylatorki do jazdy w upały.
Cena 5000 zł.
3. CZARNY
Zasilanie 36V 58Ah. Prędkość max 33 km/h, zasięg 70 km.
Napęd na wszystkie 3 koła 3 x 250W. Hamulec mechaniczny na przodzie i elektryczny na wszystkie koła.
Oświetlenie, radio, BT, MP3, tempomat, ręczny bieg do wolnej jazdy, wsteczny. Dodatkowo przyczepka dwukołowa.
Cena 3500 zł.
4. MALUCH
Zasilanie 36V 140Ah. Prędkość max 30 km/h, dwa biegi. Zasięg docelowo 250 km, jeszcze nie testowany.
Napęd na dwa tylne koła 2x250W. Hamulec mechaniczny na przód i elektryczny na tylne koła. Czujnik ciśnienia w tylnych oponach.
Oświetlenie, radio, BT, MP3, tempomat, wsteczny.
Cena 3500 zł.
Ładowarka do każdego pojazdu. Wspólne zdjęcie tych pojazdów:
Odbiór tylko osobisty, nie wysyłam.
Tel. +48 6O6II6824