Поточний час: 05 груд 2024, 08:39

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 18 ]  На сторінку Пред.  1, 2
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Голландська Stella Modena.
#138034Повідомлення 20 жовт 2024, 17:04 
Власник електровелосипеда
Не в мережі

Дякував (ла) 76 Подякували 27
Мій електротранспорт: Поки що тільки електровело
Можливо контакти на фару виходять з дисплея.
Але я в себе зробив, щоб фара завжди світила - краща видимість на дорозі, меньша ймовірність небезпеки, бо бували випадки, що машини дорогу перебігали і казали, що не замітили.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138039Повідомлення 20 жовт 2024, 19:50 
Не в мережі

Дякував (ла) 2 Подякували 0
Leon29 писав(ла):
Поставте кнопку на фару. Подібних вимикачів море.
Додаткові файли:
Без имени.jpg

У мене штатна фара завжди горить як ходові вогні, так краще мене видно на дорозі. Якщо не хочете випадково бути переїханим якоюсь вантажівкою, або роззявою, то позначайте себе на дорозі. Для кращого освітлення вечором у мене є ще додаткова фара. Обидві вмикаються вимикачами, але лише після повороту ключа запуску велосипеда.
Додаткові файли:
Без имени1.jpg

Кнопка це перше що спало на думку, вже замовив кнопку. Але хочеться щоб було так, як має бути, а хреново воно зробиться саме. :D

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138040Повідомлення 20 жовт 2024, 19:58 
Не в мережі

Дякував (ла) 2 Подякували 0
Karalex писав(ла):
Можливо контакти на фару виходять з дисплея.
Але я в себе зробив, щоб фара завжди світила - краща видимість на дорозі, меньша ймовірність небезпеки, бо бували випадки, що машини дорогу перебігали і казали, що не замітили.

Не можу сказати що і як розпаяне всередині контролера так, як не вскривав його. Як прийде кнопка то тоді розберу контролер і пощупаю тестером що і як.
На рахунок баламутів на дорозі то я проживаю в Нідерландах, а тут з тим дуже строго стосовно велосипедистів, велосипедист завжди правий. Та й велосипедними доріжками тут можна проїхати всі Нідерланди вздовж і поперек, крім того згідно правил ліхтарики в денний період доби не є обов'язковими, а в вечірній час то штраф впаяють такий, що мало не покажеться.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 18 ]              На сторінку Пред.  1, 2

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 10

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group