Власне питань багато, але основні наступні. Був переобладнаний гірський ровер 26 дюймові колеса на переднє мотор колесо 350 ватне 36 вольт. Було це років 5 тому. В цьому році мені переспицювали мотор колесо з 26 на 20 дюймовий обід. Все це зібрано і втиснуто на раму від совдепівського ровера чи то Десна чи то Аїст... ну то таке. Сьогодні перший раз виїхав і зрозуміло що швидкість менша (мене влаштовує), тяга зросла, часом залипає курок ручки газу (не знаю може затуго закрутив гайку). Крім того раніше той курок газу реагував чутливіше. Зараз як рушаю з місця є така різка тяга, а потім треба тиснути до кінця і все.....немає тої тяги що було. З мінусів не знаю чи так має бути, але здається що колесо трохи скрипить, але профілактику протягом цих 5 років не робив так як катався дуже мало (проблеми зі здоров"ям) і то в основному на дачу. Акумулятор 10 ампер годин і певно таки справа також в ньому - бо за 5 років певно таки трохи підсів, а як виміряти його потужність чи залишок тих ампергодин тестером чи ще якось ??? Чи треба розбирати колесо для профілактики ??? Як протестувати його взагалі бо не дуже хочеться його розбирати без потреби.
_________________ Автомобілі - це для слабаків, гірські велосипеди - оце сила. Люблю свого залізного коня, від нього вже відмовитись несила.
|