curtcoba11n писав(ла):
Всім привіт.
Допоможить порадою. Раніше в мене був передньоприводний велосипед з двигуном бафанг 48 В 500 Вт . І контролер хороший китайський нонаме тришвидкісний на 30а. І саме головне на 26 колесах я міг їхати 45 км на годину. Вага двигуна була 3,5 кг. Але ж я не дурень, в мене є другий велосипед, на 29 колесах, думаю - візьму двигун вагою 4,5 кг, на ньому маркування 36в250вт, але ніби як залізо однакове і дійсно, по ватметру воно бере півтора кіловат і їде в любу горку. Контролер вже купив кт 30а, все по багатому, сідаю і воно неїде. Ну як їде, 33 км на годину, але і в горку 30-32 тримає. Неспрацював бізнес план. Тепер думаю що взяти 750 ватт бафанг, чи 1квт мхус, хочу як колись їхати 45 км нагодину. Да, перший двигун був d10, а другий d13, батарея 48в десь 20А год. Або щє радять взяти кареточніка підключити кт контролер і він ніби як 500 вт буде видавати.
Той що важить 4.5 кіло то мабуть з Європи , там зроблені під швидкість 27км/год. Треба йому напругу піднімати щоб поїхав. Якщо не їде на 48в тоді треба 60в пробувати.Один вольт додає приблизно 1км/год швидкості.
Оберти двигуна залежать від кількості витків обмотки. Ви ж не будете перематувати , тоді вольтаж піднімати. Ну і контролер ампер на 26 та більше.
Купіть прибор який заміряє кількість обертів на холостому , тоді можна екперементувати.