Даю ідею, берем дешеву відеокамеру (гривень за 50-100), дешевий старий телек або монитор з перехідником відео на ВГА (я старий зовнішний ТВ тюнер юзав). І отримуемо величезні літери з будь якого лічільника (хоч з механічного). Ще по такій схемі добре робити мікроскоп для пайки електроніки.
Ще один варіант отримати великі литери майже любого розміру, це стрічка з адресними світлодіодами (команда на всі йде по одному дроту не рахуючи живлення), наклеїти її в якості сегментів, а программу до ардуіни для того навіть чатЖПТ напише.
Ще років 15 назад прийшли мені на роботі прибори з неробочим вихідним інтерфейсом для котлів, так я припаяв свій мікроконтроллер атмега8 прямо до сигментів семисигментного індикатора прибору, написав программу декодування, і по УАРТ завів у комп. Ще робив на мікроконтроллері програму видачі прямо на VGA монітор (її підглянув в когось на гітхабі, там таких багато), та ще шоб графік за останню годину малювало. Прикро що коли потім на роботі винт полетів з ним пішло в тар-тарари купа напрацьованого коду, тепер стараюся або працювати прямо в папці гугл диска , або копіювати туди архиви періодично.
_________________ 2 моноколеса, 2 электровела, 2 подводных буксира, надувной электро-каяк.
|