Поточний час: 31 лип 2025, 05:30

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 18 ]  На сторінку Пред.  1, 2
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Теорія розрахунку электромобіля
#15134Повідомлення 21 лист 2015, 15:33 
Член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 304 Подякували 199
Dream Tractor писав(ла):
paskalex, а що це за донор такий з тоною ваги та 2.7тд з 400Нм? :) Чи цей двигун та донор то різні авто?
Донор і двигун в парі - https://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Grand_Cherokee_(WJ) :ups:
Dream Tractor писав(ла):
Проект повністю електро?
О, слово "проект" - це занадто. :roll:
Я просто намагаюсь зрозуміти як Ви розраховуєте потужність двигуна й кількість ліфовський батарей під будь-якого конкретного донора. Просто не хочу Вас відволікати з питаннями "а допоможи розрахувати".
Dream Tractor писав(ла):
paskalex писав(ла):
Зараз намагаюсь дізнатися ціну.

Повідом про результат. :)
Обов'язково, мені не шкода. Я питаю польського дилера (щонайближчий до нас). Хто знає добре англійську, можете зателефонувати напряму в Англію.
Dream Tractor писав(ла):
P.S. моє авто при спорядженій вазі 1145кг споживає механічних кВт з маховика десь 8-8.5 при 80-85км/год та 12-13 при 100км/год.
Повертаючись до теми "ТЕОРІЇ", чи можу я запропонувати користувачам та адміністраторам форуму скласти статистичну таблицю в Excel, щодо показників зараз наявних в ходу електромобілів (звісно без особистих та/або конфіденційних даних)? Щоби на основі такої бази мати можливість проводити аналіз на наявних фактичних показниках.

Вісім дякую!

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
 Заголовок повідомлення: Re: Теорія розрахунку электромобіля
#15138Повідомлення 21 лист 2015, 17:29 
Site Admin
Не в мережі

Дякував (ла) 420 Подякували 1143
Мій електротранспорт: Nissan Leaf
Михалыч писав(ла):
График правильный , но ОН. про мощность на колёсах, без учёта КПД мотора - трансмиссии преобразователя и батареи. Когда все КПД перемножаться, то результирующий КПД может оказаться ниже 0,5 ти. Тогда мощность с батареи , при 100кмч, окажется более 30ти квт.

Михалыч, там под графиком есть еще документ: "Влияние скорости движения на потребляемую мощность.docx". Там много интересного о том, что и на что влияет.

"Глупцы все, кто глупцами кажутся и половина тех, что не кажется". (Бальтасар Грасиан)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
 Заголовок повідомлення: Re: Теорія
#15367Повідомлення 27 лист 2015, 14:31 
Член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 304 Подякували 199
sean писав(ла):
Колесо красивое , но думаю цена для нашей территории гуманной не покажется...
Цитую:
Цитата:
Witam, w przypadku zamówienia 4 silników któreś z serii XR32-11, XR32-13 (Air cooled) lub XR32-13 (Liquid cooled) cena za 1 sztukę będzie wynosić między 17000 GBP/net a 19000 GBP/net. Jest to cena za same silniki. Nie uwzględnia ona sterowników oraz kabli. W sumie cena za 4 silnki PMW wynosi minimum 68000 GBP/net. Jest to cena wyjściowa. Cena za komplet złożony z silnika, sterownika oraz kabli będzie wyższa. Czas produkcji silników wynosi od 2 do 4 miesięcy.
http://www.printedmotorworks.com/in-wheel-motors/
Тобто одна штука (до оподаткування) коштує від 17000GBP до 19000GBP.
Сімнадцять тисяч грьобаних англійських фунтів за МК, Карл!!! 8O

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 18 ]              На сторінку Пред.  1, 2

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 7

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group