Пенсіонер писав(ла):
Ще оце є в мене питання - чі пробував хто подавать постоянку замість перемєнки 220v на вхід безперебойніка, любого. Думаю що ні бо в моєму бек UPS-і стоїть транс для зарядки аккумів, а в смартах теж так?
По силовому "живленю" ~220v там мост стоїть.
І от в чім ідея: - якщо зібрати послідовно деяку кількість сонячних панелей ( вольт на двісті чі трохи більше) і подати цю напругу на мережевий вхід smart UPS- а, то на виході можна отримати (чі там нема такого перетворення?) стандартний перемінний струм. Як з мережі але від сонця. А там вже використовувать як звикли. Ну і зарядку аккума UPS-а модернізувати. А як темно - аккуми.
І ще питання - що "падає" в сонячних панелях зі зменшенням їх освітленням сонцем, наруга з панелі чі сила току на навантажені?, тіпа - сонце пропадає але напруга з панельки та сама але току стандартного вже не віддає.
P.S. карочє, херню я тут написав, бо так можна тільки на UPS_ах класу On - line, а такі навряд чі в кого є.
4- 5 панелей треба на 200 в, не дуже бютжетно, тай упс не переварить всю потужність, гроші на вітер.
Я вже писав , купіть панель з напругою 42-55 в (550-580 вт)+ інвертор на 48 в і буде у Вас бюджетна іграшка яка даватиме 220 в змінного струму. Докинете акб і буде електроенергія вночі.
А потім настане час коли доростите до гібридного інвертора і повноцінної СЕС.
Я так гадаю це настане тоді коли тариф задеруть до 9 грн