Поточний час: 18 черв 2026, 11:52

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 108 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Криптовалюта
#49390Повідомлення 09 січ 2018, 10:36 
Власник електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 245 Подякували 192
Мій електротранспорт: EQA300, Aiways U6, Fisker Ocean
ДядяВася писав(ла):
budivelnik писав(ла):
Це те саме , що прибамбашений кришнаїт з бубном і в жовтому.завалив в церкву на Різдво і затягнув там крішна-рама-рама-крішна... , а коли йому роблять зауваження - заявив щоб всі йшли бо він же не заважає їм молитись :zensur:
Що ви хочете? Хочете обговорити переваги й недоліки цифрових грошей - так вам не в механічну майстерню - вам на фінансовий форум .
Ну так доллар (бумажки, или цифры в счете) же зашел на нашу территорию сначала рубля, а потом и гривны, и никто же не заважає йому тут молитись... :D
1 А де на цих сторінках обговорюється курси валют долара/євро/гривні?
Не обговорюється - так чому ту повинно обговорюватись криптовалюта?
2 Як не дивно це прозвучить , але долар/гривня/євро - це одна церква , які відрізняються між собою як протестанти від католиків і православних.
Тобто захід католика в православну звичайно дивний, але не критичний.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49396Повідомлення 09 січ 2018, 11:02 
Site Admin
Не в мережі

Дякував (ла) 423 Подякували 1180
Мій електротранспорт: Nissan Leaf
Дело не в том, как называется церковь или валюта, и не в том, кому они принадлежат. А в том, как они влияют на наши мозги или экономику. Особенно важно влияние на мозги, потому как в нашем обществе принято считать, что влияние идет, но где-то там, на кого-то за горизонтом, а нас это не касается.
Я, например, наблюдаю обратную картину...

"Глупцы все, кто глупцами кажутся и половина тех, что не кажется". (Бальтасар Грасиан)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49401Повідомлення 09 січ 2018, 11:25 
Не в мережі

ДядяВася писав(ла):
А в том, как они влияют на наши мозги или экономику. Особенно важно влияние на мозги,
В тому то і вся проблема
1 я вважаю криптовалюти- лохотроном
2 Я можу бути правий чи ні , але коли на сторінках які жодним чином не повязані з пірамідами чи іншими типами лохотронів- я знову натикаюсь на вплив на мене в цвй царині - мені це не подобається
3 Тому й пропоную
Віртуальні лохотронні способи обібрати людей - обговорювати на інших площадках , а то дійдемо до того , що буде 10 сторінок про крипто і одна про намотку "славянку" (яку також маса любей вважає лохотроном+двигун дуюнова++++ ? ) і на підставі цього весь масовий рух самостійного електроавтомобілізму буде стійко привязаний до схем пірамід

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49405Повідомлення 09 січ 2018, 11:59 
Site Admin
Не в мережі

Дякував (ла) 423 Подякували 1180
Мій електротранспорт: Nissan Leaf
Для начала нужно определиться, что такое пирамида. Потому как у нас масса проблем начинается из-за проблем с терминологией. :wallbash:

Про лохотрон. Если человек в шахте, например, месяц тяжело пахал, а ему за это дают несколько бумажек - это же не лохотрон? Колхознику то одну бумажки дали - вот это лохотрон? Или работа за трудодни - лохотрон?
Сейчас даже бумажек не дают, так, циферки на электронной карточке появляются, которые и увидеть то можно только на другом оборудовании - вот это лохотрон! Ах да, циферки можно на бумажки по честному поменять, поэтому не лохотрон, извините... :lol:

"Глупцы все, кто глупцами кажутся и половина тех, что не кажется". (Бальтасар Грасиан)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49408Повідомлення 09 січ 2018, 12:27 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 109 Подякували 51
Мій електротранспорт: USA AZEO, 2014/S
Хочу електротранспорт: теслу
Лохотрон в том что государству выгодны такие как Михалыч или budivelnik которые сидят с приватбанковскими картами, гривнами, в лучшем случае с доларом или евро. Которые вы можете потратить только на территории Украины, попробуйте куда то заплатить суму больше 15000 грн. в сутки. К проблеме доставки допустим электро авто с Европы добавляется еще проблема оплаты, которую криптовалюта решает легко, перевод доходит от1-20 минут в зависимости от валюты. Китайци это поняли давно и без проблем принимают крипту, а у нас зачем оно мне нада, лучше намотаю славянку, куплю два листа нержавейки и буду пол жизни в гараже творить. Не забывайте что акумы Украине не делает и их нужно покупать из вне что становится с каждым днем сложнее, попробуйте за свои фантики (грн.) что то заказать.....

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49419Повідомлення 09 січ 2018, 13:08 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 640 Подякували 812
Мій електротранспорт: ЗАЗ 965
ПРОПОНУЮ ЗАКРИТЬ ЦЮ ТЕМУ ВООБЩЕ!!
Тільки сварки із-за неї, форум не про валюту!! яка б вона не була!!

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49427Повідомлення 09 січ 2018, 13:32 
Власник електромобіля
Не в мережі

Яка сварка, просто прогрес йде тяжко. Тема хай буде подивимось хто був правий і кому прийдеться вибачатися, за лохотрон і піраміди.
Кому не подобається просто не читайте і не пишіть, і все....

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49434Повідомлення 09 січ 2018, 13:57 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 757 Подякували 337
Мій електротранспорт: е-Таврия
babac писав(ла):
ПРОПОНУЮ ЗАКРИТЬ ЦЮ ТЕМУ ВООБЩЕ!!
Тільки сварки із-за неї, форум не про валюту!! яка б вона не була!!

Так тема, вроде не политическая, может у кого крипты много и он хочет купить электромобиль за нее.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49442Повідомлення 09 січ 2018, 14:48 
Не в мережі

zivaka писав(ла):
Лохотрон в том что государству выгодны такие как Михалыч или budivelnik которые сидят с приватбанковскими картами, гривнами, в лучшем случае с доларом или евро. Которые вы можете потратить только на территории Украины, попробуйте куда то заплатить суму больше 15000 грн. в сутки.
1 Будівельник з приватбанківською картою три місяці тому обїхав пів Європи і тільки один раз не зміг нею розплатитись, при цьому привіз море сміття у вигляді форинтів,кун і інших екзотичних грошових знаків
2 Лохотронщикам всіх мастей не вигідні ні такі як Будівельник , ні такі як Михалич - по тій простій причині що і перший і другий мають що запропонувати в реалі, а лохотронщики щось пропонують у віртуалі
3 Екскурс в криптовалюти( на досить серьозному рівні)
а - кілька ентузіастів придумали спосіб захисту цифрового ряду , перевагою якого є визначення унікальності цього ряду
б - так як все що має якийсь ступінь унікальності- цей цифровий ряд є обмежений у кількості випущених одиниць
в - від золотого стандарту відмовились тому, що він заважав розвитку економіки , бо унікальність золота як продукту,накладало обмеження на швидкість розвитку економіки

Таким чином
Крипто валюта має одну (не унікальну в порівнянні наприклад з іншими технологіями ) перевагу - складність безконтрольного збільшення , яка в свою чергу є серьозним обмеженням для сьогоднішньої економіки . бо є золотий мільярд і 6 мільярдів які хочуть користуватись благами доступними для золотого , тобто економіка повинна зрости ще як мінімум в 5-6 разів
Так само криптовалюта має декілька вад- одна з них полягає в тому що не існує жодної реальної сили яка б змусила людство цю валюту використовувати, ба більше - існує море сил ,які всіма можливими способами будуть дискредитувати цю технологію

Висновок
Для фантазерів які не вміють ні собачу будку будувати , ні з нержавійки в гаражі корпус авто виготовити ( в той час коли жоден з світових автовиробників цього не робить , а значить при всій "примітивності" ця технологія є доступною для Михалича і не доступною для інших - а значить вона має риси унікальності) , так от хвалити криптовалюту(віртуальний винахід який нічим не кращий /гірший від Візи чи цифрових сертифікатів ) на непрофільній гілці-фантазери хочуть
А нагріти чуба і виготовити профільний (для цієї гілки) продукт який би зміг переплюнути виріб Міхалича - в них кишка тонка.

ПС
Жодним чином не займаюсь підлабузництвом до Міхалича , просто поважаю його виріб , хоча сам робити щось аналогічне не збираюсь + до деяких його тверджень відношусь дуже скептично ,може по тій простій причині що відношусь до іншого покоління , але до моменту поки не створю хоч щось ,яке буде кращим від вже створенного іншими- не буду піддавати критиці вже створене.

ППС
Може в криптовалютах і майбутнє - але це майбутнє повинно обговорюватись на профільних гілках.
Тут повинні обговорюватись концепції і технічно-економічні рішення електроавтомобілів.Поки якийсь там ефіріум чи біткоїн не зможе замінити електрони в електричному ланцюгу електродвигуна- до того часу їм тут не місце.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49444Повідомлення 09 січ 2018, 15:05 
Не в мережі

zivaka писав(ла):
Яка сварка, просто прогрес йде тяжко. Тема хай буде подивимось хто був правий і кому прийдеться вибачатися, за лохотрон і піраміди.
Кому не подобається просто не читайте і не пишіть, і все....
Яким боком ви до прогресу в сфері криптовалют?
Ви розробник?
Виробник?
Чи просто фантазер який хоче примазатись до чужих здобутків?

Знаєте чому Ви тут ?
Просто на профільних форумах - фантазерів розвінчають на раз/два - а тут ви можете пальці крутити і щоки надувати.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49464Повідомлення 09 січ 2018, 19:04 
Творець електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 331 Подякували 938
Мій електротранспорт: Citroen Saxo, Renault Kangoo Electrcity, Elect'road & Cleanova II Plus
Слушайте, из-за чего весь цирк? ДядяВася, с которым я не редко не сходился мнениями и это нормально, запостил тему и началось, пирамида или не пирамида, лохотрон или не лохотрон. Площадка не совсем для этого подходит, ну так и тема всего одна, не надо перегибать. А проблемы все от того, что это уже стало чуть ли не трендом, в любой теме высказывать свое мнение в любой манере. Прям как на собрании анонимных владельцев каптилок. Поймите, например в темах про обмотки типа "Славянка", больше текста занимают сообщения в стиле верю/не верю, а про МК вообще без комментариев. Раз уж это тех.форум, так делимся информацией в виде цифр и единицах измерения, а не мыслями, что кто то думает по этому поводу!

Ближе к теме. Про разные религии и валюты. С удовольствием готов пообсуждать в уважительной форме с оперированием только фактами. А факт таков, что "развитые" западные страны удивительным образом имеют огромнейшее гос.долги, т.е. могут в большей мере накачивать свои микроэкономики эмиссией. Банки этих стран имеют меньшие процентные ставки (экономика же крепче, ну ну), но самое главное, близко к безлимитной возможности выдавать кредиты, а сегодня без норманольного кредитования ничего не работает. Теперь возьмем Украину. Гос.долг с майданой властью вырос сильно, не спорю, но тут вопрос размера коррупции, а не развития страны. Проценты по кредиты подсказать какие? Как курс внутренней валюты изменяется с годами? Как инвесторы заходят в страну, очередями?

А теперь рассмотрим такое понятие как ICO - способ привлечения средств, благодаря тому же этериуму. Плохо это или нет, лохотрон, пирамида, секта или новая вера, понимающих людей не интересует. Таким путем было профинансировано множество проектов. Понятно что в любом деле, даже в самом благом деле, например пожертвования для самых нуждающихся, найдутся мошенники, воры и негодяи. Ну так это уже из другой пьесы. В жизни достаточно примеров, когда из-за банального непонимания было отвергнуто множество вещей, даже такие как микробы на руках оперирующего врача ;)

С уважением,

Александр.

Проехал на электротяге
25 000 км

Мы не унаследовали планету Земля у наших отцов, мы отбираем ее у наших детей!

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49467Повідомлення 09 січ 2018, 19:13 
Не в мережі

DeLike писав(ла):
способ привлечения средств, благодаря тому же этериуму. Плохо это или нет, лохотрон, пирамида, секта или новая вера, понимающих людей не интересует. Таким путем было профинансировано множество проектов. Понятно что в любом деле, даже в самом благом деле, например пожертвования для самых нуждающихся, найдутся мошенники, воры и негодяи. Ну так это уже из другой пьесы.

С уважением,

Александр.
Змішались в кучу коні-люди....
1 Чи потрібен Україні ітеріум ?(біткоїн,пірамідна розписка....) ???
2 Чи можна на щось потрібне для держави витратити ітеріум(біткоїн)?
3 Яка різниця для України як держави (чи для мешканців України) в якій розписці (долар/євро/камінчики з дірочкою ,цифровий набір ) брати в борг , якщо вона ці інструменти не випускає ?
4 Хто на сьогодні і в яких кількостях
а - володіє біткоїном - може це страшне пуйло придумало , а може нарокбарони , а може китайці :)
б - які реальні причини привели до росту в 150 разів ? Покращились якісь параметри , ???
5 Що буде робити держава (чи люди) які сьогодні віддадуть результати своєї праці невідомо кому за біткоїни(камінчик з дірочкою)якщо це щось після росту в 150 разів- впаде в 1500 разів ?
Хто може від цього застрахувати крім вислову зуб даю?

Висновок
Невідомо що(камінчик з дюркою), треба обговорювати на сторінках де є фахівці з хоча б приблизно подібних галузей

Кому треба послухати про криптовалюту - знайде більш підходящі сторінки, а от для лохотронщиків/пірамідчиків ці сторінки саме те , фахівців мало , а азартних людей - багато .
Тому
Кожна витягнута з кишені форумчанина гривня на біткоїн= зменшення фінансування електроавтобудування на ту ж гривню

Хтось голосує за те щоб і так невеликі кошти розпорошувались?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49471Повідомлення 09 січ 2018, 20:19 
Власник електромобіля
Не в мережі

budivelnik А ты у профильного врача давно был? Перечитай все сообщения в теме, и покажи хотя бы намек где кто то у кого то пытается хоть копейку вытянуть. Кроме голосовных заявлений что кто то кому то предлагал счет открытьв сбербанке в биткоинах. И прочитай внимательно название раздела
Правовые и экономические вопросы » Экономика и прочие показатели или про что здесь писать. не путай это не тема с раздела продам. куплю, розведу....

P.S. Где хоть одно слово о спекуляции (купле, продаже), тема ознакомительная, для тех хто в "гаражах" и бронепоездах......

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
 Заголовок повідомлення:
#49481Повідомлення 09 січ 2018, 21:24 
Не в мережі

zivaka писав(ла):
budivelnik А ты у профильного врача давно был? Перечитай все сообщения в теме, и покажи хотя бы намек где кто то у кого то пытается хоть копейку вытянуть. Кроме голосовных заявлений что кто то кому то предлагал счет открытьв сбербанке в биткоинах. И прочитай внимательно название раздела
Правовые и экономические вопросы » Экономика и прочие показатели или про что здесь писать. не путай это не тема с раздела продам. куплю, розведу....

P.S. Где хоть одно слово о спекуляции (купле, продаже), тема ознакомительная, для тех хто в "гаражах" и бронепоездах......
От і ладушки
Всі ознайомились , купувати/продавати ніхто не збирається , тому для продавців як я розумію гілочка безперспективна.
Саме за це я й ратував.

Яку наступну схему з ознаками піраміди в ознайомчих цілях ви запропонуєте обговорити?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49483Повідомлення 09 січ 2018, 21:29 
Творець електромобіля, керівник відділення клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 580 Подякували 456
Мій електротранспорт: Fiat Panda пробег 60000км
budivelnik писав(ла):
б - які реальні причини привели до росту в 150 разів ? Покращились якісь параметри , ???

Вера и спекуляции.
Реальные причины - принцип работы.Отсюда растет вера.

Понимаете до появления подобной системы можно было крутить финансами как угодно. Выдумывать бусы.
Майнить золотишко на приисках а потом в типографиях и в конце рисуя цифры в серверах банков.
Все было одно и то-же и отличий у существующих небыло.
Кто-то наверху когда хотел делал с деньгами что угодно захочет нарисует захочет обвалит курс какой-нить страны.

Тут же все определено алгоритмом и он понятен.Больше денег не будет. (Да майнеры получают копейку но в алгоритме заложено что современем она прекратится( в этом и есть риск что майнеры бросят эту систему и перейдут на ту где больше платят)).

Что интересно параллельно идет много процессов ухватить за хвост финансовый рычаг и вернуть его в стойло.
Например Англичане хотят запустить свою "крипту" с возможностью управления.
Естественно криптой такое называть не выйдет да и не стоит.

Касаемо битка у него много темных пятен. Миллион у создателя....Кто будет майнить систему после уменьшения цены на обслуживание..
Итд итп. 98% Он рухнет как первая и неидеальная система.(но не скоро)
Но даст толчек к развитию более точных и прозрачных систем. (уже дала)

Вангую что в будущем будет несколько финансовых международных корпораций каждая предложит свои правила и код.
В котором будут заложены зарплаты рабочим на содержание систем,службы безопасности и поддержки клиентов.
Главное это будет заложено сразу и изменить в дальнейшем это не получится.

Уберется человеческий фактор - кому должен всем прощаю!

И верно сверху сказали что к новому прилипает много мошенников и стрегут бабло на непонимающих но сильно хотящих.И тут все это есть.
Вон говорят цигане продавали на базаре битконы монеты ))) :lachtot: :lol:
По 200 грн и были покупатели ))).

Михалыч в былые времена первых связистов тянущих по полю кабель селяне гоняли вилами принимая их за слуг сатаны.
Ненужно махать вилами без разбору.Ну возятся они с своей криптой ну и фиг с ними.
Те кто туда кидают деньги понимают на что идут и чем рискуют.
Но а в будущем вы возможно повернете ручку и услышите музыку по этому радио.
Если не услышите то ничего и не потеряете.
Не нужно бить пассионариев их итак жизнь сильно бьет.А они все-таки развивают общество.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 108 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: Галаньба і гості: 190

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group