Поточний час: 16 черв 2026, 19:39

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 271 ]  На сторінку Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Изменения ПДД Украины.
#49710Повідомлення 12 січ 2018, 04:09 
Не в мережі

Дякував (ла) 20 Подякували 22
Класні тези - ніхто не буде їздити 50км/г, бо це повільно, зашибісь.
Речник поліції в Хмельницькому викладав кілька відповідей на ці запитання.
В разі ДТП буде проведена експертиза, яка покаже, з якою швидкістю рухалось авто, порушника, який перевищив - покарають.
Друге - при наїзді автомобіля на пішохода зі швидкістю 60км/г шансів вижити в останнього практично нема, при 50км/г - 80% на виживання. Є різниця? А ті, хто вважають, що людські життя нічого не варті, і продовжують їздити як завжди - такі самовпевнені лише до першої пригоди з рідними/близькими. Треба поважати чужі життя, а не думати лише про себе. А починати зміни треба якраз з себе, а не пиняти на інших.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49715Повідомлення 12 січ 2018, 10:27 
Не в мережі

Дякував (ла) 2 Подякували 12
Хочу електротранспорт: Chevrolet Suburban в электроварианте
Я считаю, что предшествовать всем вышеописанным изменениям должно неотвратимость наказания.
А что мы имеем сейчас? Сынок какого-то председателя ЖЭКа в доме на печерске. Ездит по городу 100-130км\ч. Ментов и полицаев не боится - папа всё решает. Хотя при грузинке пару штрафов таки получил, сейчас опять по беспределу катает.
Тёлка с оболони, ездить не умеет(правил не знает от слова совсем), но гоняет 100+, все вопросы решает бойфренд, из блатных.
Хирург, работает в медгородке. Гоняет 100+, трезвым бывает редко, постоянно возвращается с работы подвыпившим.
Это уже не говоря о таксистах(особенно на еврономерах - это совсем ужас-ужас).
Получается, блатным и приблатненным можно ездить как угодно, а остальным нет?
Как-то это неправильно, вот и кипит говно у законопослушных граждан...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#49726Повідомлення 12 січ 2018, 18:57 
Не в мережі

Якщо поліція виконує свою частину зобов'язань, пише постанови, та посилає в суд, то суди - частіше за все куплені, і блатні собі мають свободу творити беззаконня. Але хіба поліція повинна за судами спостерігати?
Ну і знову починається, блатні не слідкують за правилами, то і я не буду... не треба так.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50359Повідомлення 21 січ 2018, 16:10 
Site Admin
Не в мережі

Дякував (ла) 423 Подякували 1180
Мій електротранспорт: Nissan Leaf
Оказалось, не все мозги высохли, бывает исключение (наверное, погода сырая сказалась): https://pronews.com.ua/news/6733
В украинской столице планируют изменить ограничение скорости в сторону увеличения.
Уже с 1 апреля по отдельным улицам столицы можно будет ездить со скоростью 80 км/ч...

...Пока перечень улиц не разглашают, но известно, что их будет не менее 20. Скорее всего, речь идет о Кольцевой дороге и широких многополосных проспектах с минимальным количеством наземных пешеходных переходов.

"Глупцы все, кто глупцами кажутся и половина тех, что не кажется". (Бальтасар Грасиан)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50451Повідомлення 23 січ 2018, 08:53 
Site Admin
Не в мережі

А вот как меняют правила на загнивающем западе...
http://autodriving.net/%d1%97zditi-zana ... aboronoyu/
У Неваді заборонили занадто повільну їзду. У штаті з’явився штраф за рух в крайній лівій смузі зі швидкістю, яка набагато менше максимально дозволеної. Представники дорожньої поліції пояснили, що повільні водії, що займають швидкісний ряд, заважають іншим автомобілям і провокують випадки «розборок» на дорогах. Крім того, це ускладнює рух і може привести до заторів.

При цьому не уточнюється, яке допустиме відхилення від обмеження швидкості і передбачено воно взагалі. Один з поліцейських повідомив лише, що нове правило зобов’язує водіїв рухатися в лівій смузі хоча б відповідно до дозволеної швидкості ». У той же час воно не дозволяє автомобілістам перевищувати.

Перше порушення обходиться водіям у 50 доларів, а за повторне передбачений штраф в двократному розмірі. У разі третього порушення штраф складе 250 доларів.

...загнивают, что с них возьмешь.

"Глупцы все, кто глупцами кажутся и половина тех, что не кажется". (Бальтасар Грасиан)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50453Повідомлення 23 січ 2018, 09:05 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 159 Подякували 692
Мій електротранспорт: Ел-Пежо 205 - 30000км ........ ..... Ел-FAW 6371 - 70000км
ДядяВася - вот я не могу понять,толи вы вообще не ездите за рулем,толи вы с нового года двигаетесь в городе с скоростью не более 50км/ч(естественно на авто),а до этого не превышали 60 ???? - Лучше бы ВСЕХ!!! обязали соблюдать действующие правила,вместо того,что бы городить новые-невыполнимые(особенно мажерами)??? и что плохого,что на определенных участков города установят "увеличеную максималку"???? при СССР это тоже было???

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50484Повідомлення 23 січ 2018, 17:38 
Site Admin
Не в мережі

Как я езжу и что думаю по поводу новшеств - описано выше.
Что касается установки знаков, то согласен, они ни к чему. Достаточно того, что дорога уже сама о себе говорит многое. Если три и более полос в каждом направлении, а тем более, если еще с разделительной полосой - нафиг там дополнительные знаки, и так понятно, как ехать.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50589Повідомлення 25 січ 2018, 02:18 
Не в мережі

"Загниваючі" США заборонили повільні автомобілі на шосе де є мінімум 3 смуги в одному напрямі, а не в містах. Навіщо розбиратись в подробицях, якшо можна робити вигідні собі висновки, правда? Ви б ще написали, що в Німеччині взагалі обмежень нема, їздять як хочуть!!*

*-на відрізках автобанів, де є знак, який знімає швидкісні обмеження.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50599Повідомлення 25 січ 2018, 10:23 
Site Admin
Не в мережі

Я привел пример, как люди адекватно реагируют на ситуацию на дорогах.

И пример, как поступают неадекваты. Вместо того, чтоб по умолчанию разрешить нормально ездить по проспектам, и изредка ставить знаки там, где нужно ехать медленней (или можно быстрее) - эти умники наставят тысячи знаков на всех проспектах.
Правда, "гениально"?
А ведь установка одного дорожного знака ой как не дешева. И все это за счет налогоплатедльщика. Правда те, что налоги никогда не платили и не собираются платить - не сильно переживают по этому поводу.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50615Повідомлення 25 січ 2018, 16:34 
Не в мережі

Ага, що простіше, виставити знаки на всіх проспектах, чи на всіх інших вулицях, я прямо не знаю(сарказм)...
В США ліміт в міських зонах - 56км/г, без можливості перевищення на 10-20 як в нас. От же загниваючі!
А ще в них отаке є:
Зображення
Я вже бачу коментарі окремих "загнивальщиків", аля, понаставили тут шкіл, поїздити нормально не дають!)))

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50617Повідомлення 25 січ 2018, 17:31 
Не в мережі

Дякував (ла) 1227 Подякували 1242
AdeptusOne писав(ла):
Я вже бачу коментарі окремих "загнивальщиків"

...та ну то уже Вы перегибаете! Тот же Дядя Вася,как я понимаю,ратует за более адекватную организацию движения . Это все-таки целая наука ,причем для разных стран,народов и континентов уместны свои тонкости (в пределах здравого смысла,конечно). А то,шо у нас предлагается зачастую "сырой,не всегда разумный полуфабрикат", который потом сто раз перекраивается. Одни законы не подкреплены разьяснениями ,другие противоречат первым и т.п. каша. В итоге от "благих намерений" ничего не остается. И это относится не только к дорожному движению, я бы описал "чехарду" с экономико-бухг. нормативами, но лень буквы нажимать :lol: ,да и многие и так все это знают... Но шо поделаешь, двигаться-то дальше надо - что-то подкорректируется,что-то исключится... и всё будет хорошо! :D

Кстати,в тех же штатах масса законов об одном и том же,различающихся радикально. А то и вообще абсурдных по современным меркам. Так шо они тоже не эталон.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50618Повідомлення 25 січ 2018, 17:36 
Не в мережі

Якщо ви переглянете коменти Дяді Васі, то побачите, що всі зміни, які йому не вигідні - фарбуються фарбою загнивання.
Я вам більше навіть скажу, ніхто не еталон, тому, що в межах країни і різноманіття явищ всього не передбачиш, завжди знайдетсья якась падлюка, яка буде шукати лазійки. Всі зміни будуються в кілька етапів, а починається все з фундаменту. Прийти і зробити ідеальну систему одразу можна лише на основі чужого досвіду, якшо ідеальна система вже існує(але нє) :)
Ну і на кожне "треба" знайдеться "мені пофіг", як от з обмеженням 50км/г. Завжди буде загнивальщик з шилом в задниці.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50621Повідомлення 25 січ 2018, 17:48 
Не в мережі

AdeptusOne писав(ла):
а починається все з фундаменту.

...вот как раз фундаментом и были существующие правила - вот их и надо было "вылизывать, шлифовать, совершенствовать"!!! Фиксировать ВСЁ и ВЕЗДЕ!!! Доводить наказание до ЛЮБОГО нарушителя!!! Ну и дальше по списку...работы - непочатый край!

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50623Повідомлення 25 січ 2018, 18:03 
Не в мережі

Були спроби фіксувати все і всюди, але було місце для корупції.
І опять двадцітьпять, я вже тут не раз, здається, писав, що невідворотність покарання, це не лише правила, але й суди. Можна хоч сто разів фіксувати на камеру порушення мажора, але його сто разів буде випускати суд. Це не справа поліції чи правил.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#50634Повідомлення 25 січ 2018, 20:11 
Не в мережі

AdeptusOne писав(ла):
І опять двадцітьпять, я вже тут не раз, здається, писав, що невідворотність покарання, це не лише правила, але й суди

Если правила (законы) и подробные разъяснения к ним прописаны ТАК!!! что разночтения и иные трактовки невозможны!!! то никакой триждыкоррупционный судья не сможет принять другого (кроме правильного) решения. Почему "коммерция" может (и делает) прописывать в договорах,допсоглашениях, спецификациях и др. документах всё по максимуму,чтобы избежать все риски и недоразумения, а наш долбанный законодатель нет?! :wallbash: Вопрос риторический и ответ тоже - нужны: ум! знания! желание!
И порядочность! Добавьте если чего забыл...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 271 ]              На сторінку Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 103

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group