Поточний час: 06 груд 2024, 22:20

Часовий пояс: UTC + 2 години

Правила форума

Продавець повинен у першому ж пості чітко вказати, що продається, повні технічні характеристики, ціну, по можливості фото. У назві теми має бути коротка назва товару. Теми з назвою типу "Продам шикарний варіант" будуть відразу видаляться з попередженням автора. Обговорення бажано проводити у технічному розділі форуму за адресою http://electroavtosam.com.ua/forums/viewforum.php?f=29

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 293 ]  На сторінку Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Автор Повідомлення
#136913Повідомлення 16 черв 2024, 16:16 
Не в мережі

Дякував (ла) 32 Подякували 39
Володєнька включив режим "Бог" бо досі сходило
все з рук, але ж не цього разу.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137100Повідомлення 03 лип 2024, 16:51 
Не в мережі

Дякував (ла) 0 Подякували 4
Теж мав, як на мене, неприємну ситуацію з комірками від цього постачальника. Знайшов спочатку оголошення на олх, потім по номеру телефона знайшов цей форум. Ніби здалось, що постачальник перевірений, можна брати. Перед замовленням був запевнений, що всі нові. Замовив в 2023р. у Володимира 14 шт. CATL на 180Ah для збірки акумулятора. При отриманні комірки мали різну напругу (5 шт. 3,91В, 5 шт. 3,65В, 2 шт. 3,61 В). Дві відрізнялись візуально, а саме не було вирізів на верхньому топшиті. Інші мали сліду від скотчу та в деяких місцях порізи топшиту (певно від канцелярскього ножа). Думав не проблема, відбалансую, постачальник ніби перевірений.
Зібрав батарею, відбалансував, та ортимав при тестуванні від 4,2В до 2,8В – 165Aг. Комірки без вирізів (2 шт.) -174-175Аh. Всі інші – до 163-167 Аг.
Набрав Володимира, щоб прояснив ситуацію. Почув відповідь, що ті комірки що у мене вийшли до 167Аг це з нової партії, і їх треба заряджати до 4,35В. Даташитів на підтвердження надано не було. На питання, чому 2 комірки мають хоча б приблизну номінальну ємність було надано відповідь, що то з попередньої партії і вони до 4,2В. Чому відправили комірки з різних партій? Відповів, що його не було на складі та комірник переплутав. Замінити 12 комірок на нормальні відмовився (такі ніби закінчились), запропонував 2 «нормальні до 4.2В» обміняти на 2 шт. до 4,35В. Кажу, що інвертор заряджає у мене до 59В макс., але то мої проблеми. Заряджай каже до 4,35В і буде ємність 190Аг, так йому китайці пообіцяли) Як з 4,2В до 4,35В влізе 25Аг, питання риторичне)) Да і судячи з зовнішнього вигляду комірок, заряджати їх до 4,35В може бути разова акція, і гроші мені ніхто не поверне)
Запропонував Володимиру самому перевірити реальну ємність комірки, зарядити її до 4,35В, та скинути мені результати. Вже майже рік чекаю)
Схема зрозуміла, гроші заплатив, до побачення. Зараз при відключеннях працюю на цій батареї, як ви здогадались, ємність більше 165Аг не виросла.
Сам маю думку, що просто отримав комірки з розібраних авто акумуляторів. Хто їх розбирає, Володимир, або його постачальник, мені фіолетово.
Хоча б попереджав при замовленні, що треба буде їх жарити на 4,35В)
Все інше на розсуд форуму. І так, вага та габарити всіх комірок однакові.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137114Повідомлення 06 лип 2024, 21:03 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 6879 Подякували 2535
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Вважаю, що треба наказувати "за сукупністю". Які будуть пропозиції?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137115Повідомлення 07 лип 2024, 07:33 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 312 Подякували 106
Мій електротранспорт: мінако монстр
Хочу електротранспорт: електро скутер
потрібно встановити можливість впливати на рейтинг продавана покупцям . На багатьох форумах є опція + та - тому що шукати і читати відгуки незавжди хоца а опція +- завжди та відразу дає розуміння хто є хто .

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137116Повідомлення 07 лип 2024, 08:54 
Не в мережі

для початку цілком слушна пропозиція.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137117Повідомлення 07 лип 2024, 10:53 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 6879 Подякували 2535
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Через технічні проблеми ми вже декілька разів безрезультатно намагались перейти на нове програмне забезпечення форуму. І тільки після переходу буде можливо застосовувати рейтинги користувачів.

Наразі саме жорстке, що можна зробити так це видалити теми продавця і додати його в "Непорядочные продавцы."

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137119Повідомлення 07 лип 2024, 12:24 
Не в мережі

А як же ж тоді будуть відписуватись "задоволені" сервісом Володі?
На ОЛХ і далі сильно не обговориш, і вийде нема теми, нема проблеми.
Гадаю їх чимала вже кількість враховуючи його бурхливу діяльність не один рік,
звісно цей форум читають не усі, але потихеньку підтянуться і назбираємо
відгуків, замовимо автобус і можна буде їхати у гості! :D
Тому статус непорядний продавець це добре і є за що, підтримую,
і обговорення також має тривати.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137120Повідомлення 07 лип 2024, 13:49 
Не в мережі

Дякував (ла) 0 Подякували 4
Та вже і в гуглі, за пошуком номера телефона Володимира, можна знайти відгуки "задоволених" клієнтів у розділі "Шахраї")

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 293 ]              На сторінку Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 7

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group