Поточний час: 16 черв 2025, 03:04

Часовий пояс: UTC + 2 години

Правила форума

Продавець повинен у першому ж пості чітко вказати, що продається, повні технічні характеристики, ціну, по можливості фото. У назві теми має бути коротка назва товару. Теми з назвою типу "Продам шикарний варіант" будуть відразу видаляться з попередженням автора. Обговорення бажано проводити у технічному розділі форуму за адресою http://electroavtosam.com.ua/forums/viewforum.php?f=29

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 7 ] 
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Citroen Saxo 2002 продаж
#137890Повідомлення 01 жовт 2024, 20:57 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 6919 Подякували 2556
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
А хто це в нас Citroen Saxo продає? Зацікавило тим, що робив явно знайомий з Електро-автосам.

© AUTO.RIA.com™ писав(ла):
Більше подробиць - у переписці Продаю свого помічника у боротьбі з блекаутами з можливістю віддавати 220В потужністю до 1 кВт на відстань до 40 метрів Автівка переведена на літій у 2018 році (комірки 2014р, повна ємність 24 кВт*г, залишок 18 кВт*г, SOH 75%) Кузов має подвійну оцінковку з заводу, не іржавіє вже 21 рік Імобілайзер, 2 ключі (для режиму павербанку потрібно 1-м ключем включити запалення і залишити його, іншим - зачинити двері) Що було дороблено/перероблено: зняті страрі батареї на 12кВт*г, зварені ящіки на 96 комірок Nissan Leaf (64 позаду та 32 попереду) Для батареї зроблено обігрів від кабелю теплої підлоги рекуперація гальмуванням (при рекуперації автоматично включаються стоп-сигнали) Встановлені балансири та програмуєма BMS від розробника з Харкова Юрія Логвіна (Романтик) Встановлені 6 блоків зарядки від серверів Delta ESR-48/30D (кожен перероблен на 67В, по 2 блоки на 3 фази, 1ша фаза 1, 5 кВт, 2-га і 3-тя по 3, 4 кВт, можливо обирати лінії заряду окремо) електрообігрівач салону від батареї (в додаток до штатної бензинової вебасти) на 150000 км при заміні щіток - ревізія двигуна та редуктора, заміна сальників Недоліки: п'яне бидло у 2022 році за літеру "Z" у номері відірвало обидва дзеркала зовнішніх (заклеєні на суперклей з содою) та правий повторювач повороту, пом'яло трохи передні пасажирські двері та трохи крило (видно на фото, керуванню не заважає, фарба не пошкоджена) Щебнем з-під колеса вдарило по лобовому склу, є 2 тріщіни (залиті смолою для відновлення скла, керуванню не заважає, скло є у Києві, 2200 грн) Запчастини ходової підходять від бензинових моделей Citroen та Peugeot З машиною у комплекті: зимова шипована гума Michelin 13", 4 оригінальні щітки для двигуна (коштували 130 Евро, треба буде замінити на 200000км, вистачає на кожні 50000км), мастило для редуктора 75w-80, 40м кабель 1-фазної зарядки (можливо заряджати навіть з 9-го поверху)

Джерело: https://auto.ria.com/uk/auto_citroen_saxo_37195461.html

Додаткові файли:
citroen_saxo__568195521hd.jpg
citroen_saxo__568195521hd.jpg [ 320.19 КБ | Переглядів: 2088 ]
Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
 Заголовок повідомлення: Re: Citroen Saxo 2002 продаж
#137912Повідомлення 04 жовт 2024, 21:31 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 2 Подякували 32
нажаль хотілка власника - дещо нереальна, по ціні підгулявшого ліфа чи живішого i-miev\ion\c-zero продаватиме ой як довго...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137916Повідомлення 05 жовт 2024, 19:09 
Голова клубу
Не в мережі

Та ну якого підгулявшого Ліфа чи Іміев?? Знайдіть хоча би один з таких екземплярів за 3,5тис.
Так, на Копфарді є. Но ще ж плюс доставка цього кота в мішку. Разом менше 5тис. не виходить.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137917Повідомлення 05 жовт 2024, 19:34 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 709 Подякували 304
Мій електротранспорт: е-Таврия
https://auto.ria.com/uk/auto_citroen_c_ ... 51443.html

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137921Повідомлення 06 жовт 2024, 01:02 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 114 Подякували 660
Мій електротранспорт: ЗАЗ 965e, Peugeot Partner (продан), Renault Zoe, Renault Fluence, Tesla Model 3
О, я впізнав цю машину, з самого початку це була машина Захара Пашуна, на яку поставили ліф батарею, бмс Романтіка, і багато дельт))

Потім її купив таксист Діма в Києві, і в нього почали вмирати дельти, які я пару разів міняв. Потім в нього почали кінчатись щітки в моторі все частіше і частіше, а вже потім прогорів колектор на моторі, Паша (Маестро) її тоді ремонтував, наче як зробили мотор.

Подальша історія мені невідома цієї машини. Але дельт під капотом стало менше.

Останній раз бачив її років 5-6 назад)

Думаю що цій машині вже час в музей))))

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137923Повідомлення 06 жовт 2024, 11:56 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 2 Подякували 32
Stalker_W писав(ла):
Та ну якого підгулявшого Ліфа чи Іміев?? Знайдіть хоча би один з таких екземплярів за 3,5тис.
Так, на Копфарді є. Но ще ж плюс доставка цього кота в мішку. Разом менше 5тис. не виходить.

на COPART'i ті ліфи, що у нас по 4-4.5К йдуть за 150-200$, бо це утиль, нікому не потрібний.
https://i.postimg.cc/Zn69yFVn/screenshot-830.png
https://i.postimg.cc/Qd8BH75N/screenshot-831.png
а вже лізингові з Норвегії\Нідерландів\Німеччини - цілком на ходу в цей бюджет,
і це не 23 річний цитрамон, який пройшов багато рук, і доживає в ролі конструктора для крепких ентузуіастів, ось на що акцент.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137958Повідомлення 09 жовт 2024, 11:29 
Голова клубу
Не в мережі

Ок. Згоден, ціни зовсім попадали.

Повернутися до початку