Leon29 писав(ла):
anatoli писав(ла):
budivelnik писав(ла):
Спробую діодним міcтком три фази випрямити від мережі...якщо вийде DC 320-420 номіналу- то питання вирішене
якщо 3 фази 380 вольт, то після діодного моста буде 540 вольт
Все вірно. Тому що випрямлена напруга збільшується в корінь з 2 раз. І не забувайте що вольтметр (тестер, мультиметр) міряє діючу напругу, а не ампелітудну.
220 * 1,4 = 310 = зле не вистарчає
380*1,4=540 - зле забагато...
Але начитався що там то пікова, то середньоквадратична, то ще якась...
Завтра прийде трьохфазний місток, візьму тестер , візьму спіральку омів на 5-10-20, щоб витримала 10-20Ампер..і піду міряти...
Бо помножити на 1,4 1 фазу-це ПІКОВА НАПРУГА , яка падає навіть від одного міліома..це вже перевірив....
Може і в 350 так виявиться?
540 - при струмі 0
а при струмі 20 ампер- і380 не стягне...
ПС
З чарджерами бавитись не хочу, їх узгоджувати і так далі...
А тут примітивне рішення
Пересклав батарейку з 92*4 на 100*3, отримав що бабах при перезаряді в 420 вольт, який теоретично те що збираюсь зробити не повинен досягати ВЗАГАЛІ....
ППС
якщо чесно мене не цікавить амплітудна...мене цікавить тільки та яка існує від 1 ампера і вище..а те що при струмі нуль на конденсаторі істино вірна цифра...яка ні на що не може вплинути- то вже таке.
Хоча розумію - кіловати це не вати , здурі спалити можна багато , тому пишу так ніби буду робити сам, а по факту робитимуть тільки ті в кого в цьому питанні знань на порядок вище ніж в мене.
Ятакий собі генеретор брєдових ідей...які раз через пять -стріляють позитивно.