Поточний час: 19 черв 2025, 23:12

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 19 ]  На сторінку Пред.  1, 2
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Контроллер не реагує на ручку газу
#137259Повідомлення 23 лип 2024, 06:49 
Не в мережі

Дякував (ла) 0 Подякували 0
Доброго дня підкажіть як вирішили проблему?. В мене така сама ситуація новий контролер він не працює. Підключає від 37 в. В режимі навчання все працює двигун крутиться на ручку газу реагує міняє напрям руху. коли відключаєш навчання повний нуль, якщо підключити батарею і відразу дати газу є короткотривалий імпульс 1-2 секунди двигун розкручується і дальше стає і більше не крутиться, підкажіть як вирішити проблему буду дуже вдячний!

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137266Повідомлення 23 лип 2024, 18:41 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 5 Подякували 23
Мій електротранспорт: електровелосипед
Відкрийте контролер та перевірте як запаяні проводи управління на плату. Бо всяке буває, може сусідні контакти випадково закоротили при пайці проводів..

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137267Повідомлення 23 лип 2024, 19:19 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 296 Подякували 107
Мій електротранспорт: мінако монстр
Хочу електротранспорт: електро скутер
Adjejnic писав(ла):
Доброго дня підкажіть як вирішили проблему?. В мене така сама ситуація новий контролер він не працює. Підключає від 37 в. В режимі навчання все працює двигун крутиться на ручку газу реагує міняє напрям руху. коли відключаєш навчання повний нуль, якщо підключити батарею і відразу дати газу є короткотривалий імпульс 1-2 секунди двигун розкручується і дальше стає і більше не крутиться, підкажіть як вирішити проблему буду дуже вдячний!
коли збирав собі велосипед то теж було так ,продавани замість контролера на 36 вольт
прислали на 48 і воно начебто все запускається а їхати нехоче зовсім . потрібно поміряти скільки вольт видає батарея а тоді вже лізти в контролер.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#137426Повідомлення 04 серп 2024, 22:10 
Власник електровелосипеда
Не в мережі

Дякував (ла) 4 Подякували 2
Мій електротранспорт: Shimano Marine
Adjejnic писав(ла):

Спочатку потрібно розібратись на скільки вольт батаря і контролер. Скиньте фото контролера і батареї.
Я переробляв свого контролера тому що контролер був на 36-48вольт а АКБ на 24 вольт.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 19 ]              На сторінку Пред.  1, 2

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 19

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group