Поточний час: 14 черв 2026, 16:28

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 24 ]  На сторінку Пред.  1, 2
Автор Повідомлення
#138895Повідомлення 23 січ 2025, 23:10 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 7 Подякували 105
Мій електротранспорт: peugeot partner electric, Kia soul ev
каркас кузова, і силові елементи у пасажирських версій значно більші і масивніші. Покажіть у транспортера місця кріплення для пасків безпеки? Те саме і фольксваген кадді, пасажир і вантажник відрізняються як каркасом кузова так і гальмівною системою. Так само у мене в пежо партнер, вантажний каркас менший, це дуже помітно коли монтуєш елементи обшивки салону від пасажирського.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138938Повідомлення 27 січ 2025, 15:14 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 3 Подякували 42
anatoli писав(ла):
каркас кузова, і силові елементи у пасажирських версій значно більші і масивніші...

друже, все у фольцах там на своїх місцях, закладні присутні....по жабовозах не скажу...
тормозілки прямо корелюють з типом движка і його потужністю, або враховуються як заказна опція при виробництві...
і на пасажирах і на вантажних можуть бути як і барабани ззаду, так і диски...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138942Повідомлення 28 січ 2025, 00:43 
Власник електровелосипеда
В мережі

Дякував (ла) 451 Подякували 641
Мій електротранспорт: Електровелосипед Заря Силач
Хочу електротранспорт: BYD
deemon писав(ла):
тормозілки прямо корелюють з типом движка і його потужністю, або враховуються як заказна опція при виробництві...
і на пасажирах і на вантажних можуть бути як і барабани ззаду, так і диски...
Тормозна система розраховується не по кольру кузова, а по повній масі автомобіля і вимогами безпеки. Зупинити одну тону і три тони дві великі різниці. Аварія мішків з картоплею і аварія десяток людей теж велика різниця. Поведінка вантажу в салоні також дуже відрізняється.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138951Повідомлення 28 січ 2025, 17:44 
Активіст форуму
Не в мережі

До чого тут колір кузова, картопля та інша ахінея.
Немає поділу на вантажні і пасажирські тормозілки серед типового легкового транспорту (В категорія).
В того ж VW, скажімо одній лінійці моделі T4, може бути умовних 4 типи гальм, де найпростіший варіант з найменшим діаметром гальмівних дисків спереду і барабанами ззаду, і до всіх чотирьох дискових з найбільшим розміром 294mm попереду, але там напряму це зав"язано і на найпотужніший VR6 двигун, в якого крім розгонної динаміки, має бути така ж і гальмівна. Також високопродуктивні можуть бути на виконаннях для спецтранспорту, умовно швидких допомогах.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138982Повідомлення 03 лют 2025, 09:31 
Не в мережі

Дякував (ла) 5 Подякували 3
Мій електротранспорт: Електровнлосипед 36V/350W/10Ah
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
А от якщо я самовільно встановлю третій ряд сидінь в 5-місний пасажир, не буду нічого оформляти і буду везти наприклад 7 людей і мене спинить поліція. Які наслідки ? Штраф? І чи можна після отримання штрафу продовжити везти цих людей, чи доведеться викликати їм таксі?

(7-містні в Україні розлітаються як пиріжки, тільки з'явилось оголошення, за день вже продано, а 5 місні висять місяцями)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138983Повідомлення 03 лют 2025, 23:43 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 115 Подякували 704
Мій електротранспорт: ЗАЗ 965e, Peugeot Partner (продан), Renault Zoe, Renault Fluence, Tesla Model 3
Вам привезти під замовлення норвежку?)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138984Повідомлення 04 лют 2025, 08:19 
Не в мережі

Дякував (ла) 5 Подякували 3
Мій електротранспорт: Електровнлосипед 36V/350W/10Ah
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
Дмитрий_Липко писав(ла):

Під замовлення ж багато фірм, але я не готовий віддати такі гроші , а авто отримувати через місяці. Я ледве переборов страх купити телефон з амазону, а тут авто. Буду чекати може з'явитися щось в нас за не дорого в наявності, щоб можна було побачити , перевірити і тільки тоді купувати.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#139001Повідомлення 07 лют 2025, 15:18 
Активіст форуму
Не в мережі

Oleg_Olegovich писав(ла):
Дмитрий_Липко писав(ла):

Під замовлення ж багато фірм, але я не готовий віддати такі гроші , а авто отримувати через місяці. Я ледве переборов страх купити телефон з амазону, а тут авто. Буду чекати може з'явитися щось в нас за не дорого в наявності, щоб можна було побачити , перевірити і тільки тоді купувати.

Ви ж місцевий, прокатайтесь по Струмівці, Рованцях, Тарасово, навіть той же авторинок...купа площадок навколо Луцька з електровозиками...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#139068Повідомлення 23 лют 2025, 22:43 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 7 Подякували 105
Мій електротранспорт: peugeot partner electric, Kia soul ev
вся Струмівка забита площадками з привезиними електромобілями з норвегії. Вже тут можна походити подивитись. Я сам шукав в Норвегії, а хлопці з Струмівки привезли.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 24 ]              На сторінку Пред.  1, 2

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 832

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group