Поточний час: 12 лип 2025, 18:35

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 24 ]  На сторінку Пред.  1, 2
Автор Повідомлення
#138895Повідомлення 23 січ 2025, 23:10 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 7 Подякували 103
Мій електротранспорт: peugeot partner electric, Kia soul ev
каркас кузова, і силові елементи у пасажирських версій значно більші і масивніші. Покажіть у транспортера місця кріплення для пасків безпеки? Те саме і фольксваген кадді, пасажир і вантажник відрізняються як каркасом кузова так і гальмівною системою. Так само у мене в пежо партнер, вантажний каркас менший, це дуже помітно коли монтуєш елементи обшивки салону від пасажирського.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138938Повідомлення 27 січ 2025, 15:14 
Активіст форуму
Не в мережі

Дякував (ла) 2 Подякували 34
anatoli писав(ла):
каркас кузова, і силові елементи у пасажирських версій значно більші і масивніші...

друже, все у фольцах там на своїх місцях, закладні присутні....по жабовозах не скажу...
тормозілки прямо корелюють з типом движка і його потужністю, або враховуються як заказна опція при виробництві...
і на пасажирах і на вантажних можуть бути як і барабани ззаду, так і диски...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138942Повідомлення 28 січ 2025, 00:43 
Власник електровелосипеда
Не в мережі

Дякував (ла) 433 Подякували 610
Мій електротранспорт: Електровелосипед Заря Силач
Хочу електротранспорт: BYD
deemon писав(ла):
тормозілки прямо корелюють з типом движка і його потужністю, або враховуються як заказна опція при виробництві...
і на пасажирах і на вантажних можуть бути як і барабани ззаду, так і диски...
Тормозна система розраховується не по кольру кузова, а по повній масі автомобіля і вимогами безпеки. Зупинити одну тону і три тони дві великі різниці. Аварія мішків з картоплею і аварія десяток людей теж велика різниця. Поведінка вантажу в салоні також дуже відрізняється.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138951Повідомлення 28 січ 2025, 17:44 
Активіст форуму
Не в мережі

До чого тут колір кузова, картопля та інша ахінея.
Немає поділу на вантажні і пасажирські тормозілки серед типового легкового транспорту (В категорія).
В того ж VW, скажімо одній лінійці моделі T4, може бути умовних 4 типи гальм, де найпростіший варіант з найменшим діаметром гальмівних дисків спереду і барабанами ззаду, і до всіх чотирьох дискових з найбільшим розміром 294mm попереду, але там напряму це зав"язано і на найпотужніший VR6 двигун, в якого крім розгонної динаміки, має бути така ж і гальмівна. Також високопродуктивні можуть бути на виконаннях для спецтранспорту, умовно швидких допомогах.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138982Повідомлення 03 лют 2025, 09:31 
Не в мережі

Дякував (ла) 5 Подякували 2
Мій електротранспорт: Електровнлосипед 36V/350W/10Ah
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
А от якщо я самовільно встановлю третій ряд сидінь в 5-місний пасажир, не буду нічого оформляти і буду везти наприклад 7 людей і мене спинить поліція. Які наслідки ? Штраф? І чи можна після отримання штрафу продовжити везти цих людей, чи доведеться викликати їм таксі?

(7-містні в Україні розлітаються як пиріжки, тільки з'явилось оголошення, за день вже продано, а 5 місні висять місяцями)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138983Повідомлення 03 лют 2025, 23:43 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 114 Подякували 660
Мій електротранспорт: ЗАЗ 965e, Peugeot Partner (продан), Renault Zoe, Renault Fluence, Tesla Model 3
Вам привезти під замовлення норвежку?)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#138984Повідомлення 04 лют 2025, 08:19 
Не в мережі

Дякував (ла) 5 Подякували 2
Мій електротранспорт: Електровнлосипед 36V/350W/10Ah
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
Дмитрий_Липко писав(ла):

Під замовлення ж багато фірм, але я не готовий віддати такі гроші , а авто отримувати через місяці. Я ледве переборов страх купити телефон з амазону, а тут авто. Буду чекати може з'явитися щось в нас за не дорого в наявності, щоб можна було побачити , перевірити і тільки тоді купувати.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#139001Повідомлення 07 лют 2025, 15:18 
Активіст форуму
Не в мережі

Oleg_Olegovich писав(ла):
Дмитрий_Липко писав(ла):

Під замовлення ж багато фірм, але я не готовий віддати такі гроші , а авто отримувати через місяці. Я ледве переборов страх купити телефон з амазону, а тут авто. Буду чекати може з'явитися щось в нас за не дорого в наявності, щоб можна було побачити , перевірити і тільки тоді купувати.

Ви ж місцевий, прокатайтесь по Струмівці, Рованцях, Тарасово, навіть той же авторинок...купа площадок навколо Луцька з електровозиками...

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#139068Повідомлення 23 лют 2025, 22:43 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 7 Подякували 103
Мій електротранспорт: peugeot partner electric, Kia soul ev
вся Струмівка забита площадками з привезиними електромобілями з норвегії. Вже тут можна походити подивитись. Я сам шукав в Норвегії, а хлопці з Струмівки привезли.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 24 ]              На сторінку Пред.  1, 2

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 3

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group