СемикрилийВ. писав(ла):
Zevs0812 писав(ла):
deemon писав(ла):
цікаво дізнатись більше про привод\міст, можливо є лінк на покупку чи почитати чесні ттх...
дякую
Електроміст з деференціалом та редуктором 1800 Вт 60 В. Лінку не маю, бо замовляв через продавця на олх, а він тепер нажаль не може привезти такі електромости.
Доброго дня та тихого неба. На підставі досвіду експлуатації - чи не могли б Ви поділитися враженнями про міст? (собі такий хочу для проекту).
Доброго дня, навзаєм. Якщо коротко, то електровантажівкою задоволений, ну не так я, як батько)), бо він її експлуатує: весна-літо-осінь.
Даний електроміст 60V 1800W - хороший, навіть контролер налаштований не на максимум по фазному і батарейному струмі. Якщо розглядати такі електромости для якогось донора, то потужність краще вибирати від 3000 Вт. Я в україні не знайшов таких електромостів щоб були дискові гальма, і щоб ширина моста складала не менше 120 см, а в Китаї, все, що більше 2000 Вт, там ціна суттєво відрізняється і доставка дорого((. Ці електромости добре на якусь саморобку, де вага транспорту невелика. Їхнє слабке місце - це редуктор, там, як пощастить, знають ламатися (злизуватися зубці). Ну і звісно для комфортної їзди, потрібна підвіска). Також, якщо з дисковими гальмами, то там розболтовка 4х70, важко знайти диски на такі електромости. Хоча тепер багато електротрициклів вантажних в Україні, то можна підібрати. Батько хотів зробити чим пошвидше і подешевше)). Але для заготівлі дров, сіна, картоплі,..., одним словом для сільськогосподарських потреб, машинка - супер.