Поточний час: 15 квіт 2026, 09:04

Часовий пояс: UTC + 2 години

Правила форума

Покупець повинен чітко назвати тему (наприклад, "Куплю контролер 2-3 кВт"). У повідомленні бажано вказати необхідні технічні характеристики та діапазон цін. Повідомлення з назвами типу "Допоможіть!" і все видалятимуться без попереджень.

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 24 ]  На сторінку Пред.  1, 2
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Таврия Электро Смарт Пикап (Днепр)
#140725Повідомлення 01 квіт 2026, 15:56 
Не в мережі

Дякував (ла) 3 Подякували 1
Мій електротранспорт: хочу
Хочу електротранспорт: ел таврія
Суть в тому, що люди, котрі це пройшли,мають певний досвід, знають які треба, і які не треба агрегати і матеріали брати, і де брати. Також питання компоновки, монтажу.Я електрик на рівні ноль фаза, і ясне діло, що далі розібрався б, але це час,мені вже навіть не 60. Це в 40 горіло в одному місці. Та і хотілося б щоб як в ательє замовив, отримав... Вибачте за такі наглі думки. В дома нема ні місця, ні здоров"я (вже пенсіонер інвалід) ні інструментальної бази, ні певних знань (це основа). Як я зрозумів, що всі майстри, тільки на словах, а як до діла- іди в секонхенд....

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140726Повідомлення 01 квіт 2026, 16:47 
Не в мережі

Дякував (ла) 1225 Подякували 1234
Здесь в основном те, кто самостоятельно переделывают свои авто в электро
Есть некоторые форумчане, которые занимались конверсией на «коммерческой основе». Но то всё было в основном до войны. Сейчас ситуация у всех разная. Если вам не предложили что-то конкретное, то значит что либо у людей нет возможности либо нет желания либо чего-то ещё нет…
Непростые времена для всех…

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140727Повідомлення 01 квіт 2026, 16:51 
Не в мережі

Дякував (ла) 1225 Подякували 1234
Алексей В писав(ла):
Дел Спунер писав(ла):
Хлопчики,мої ви козаки! Хто може Таврію переоборудувати в електро? Я маю Таврію 2007 року інжектор,дуже гарна свого часу була бензинка(попила крові),але зараз є інша машина,а Тавра стоїть,і хочеться місцевої подвижної машини,якою електро і є.Ходовка і кузов то моя проблєма,я сам то зроблю,от електрика,хоч сам електрик,не зможу.В понятті логістики,монтажу(бо все змінилося),та і часу роботи,бо вже я не 50,а займатися глобалістикою нема ентузазізма,хотвів би прочитати відгуки,бо Таврія не хоче на бензині,а варіанти готового Ел авто,в рази дорожче,гніж переоснащеного,на мою думку

Переобладнання буде коштувати біля 4к$. Якщо не плануєте використовувати автомобіль у комерційних цілях то вкладати такі кошти недоцільно. Для комерції інша математика.

Вот же Алексей писал цифру. Я правда не знаю, это общая сумма или только комплектующие. Напишите ему непосредственно, спросите что и как…
Лучше чем он Таврию точно никто не переделает :D

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140737Повідомлення 01 квіт 2026, 19:00 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 750 Подякували 334
Мій електротранспорт: е-Таврия
Дел Спунер писав(ла):
Суть в тому, що люди, котрі це пройшли,мають певний досвід, знають які треба, і які не треба агрегати і матеріали брати, і де брати. Також питання компоновки, монтажу.Я електрик на рівні ноль фаза, і ясне діло, що далі розібрався б, але це час,мені вже навіть не 60. Це в 40 горіло в одному місці. Та і хотілося б щоб як в ательє замовив, отримав... Вибачте за такі наглі думки. В дома нема ні місця, ні здоров"я (вже пенсіонер інвалід) ні інструментальної бази, ні певних знань (це основа). Як я зрозумів, що всі майстри, тільки на словах, а як до діла- іди в секонхенд....
Извините, был резок, правда я тоже пенсионер, начинал переоборудование до пенсии. Но переоборудование Таврии на электрику за 4К в некоммерческих целях того не стоит.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140742Повідомлення 02 квіт 2026, 13:58 
Не в мережі

Дякував (ла) 3 Подякували 1
Мій електротранспорт: хочу
Хочу електротранспорт: ел таврія
yuri писав(ла):
Дел Спунер писав(ла):
Извините, был резок, правда я тоже пенсионер, начинал переоборудование до пенсии. Но переоборудование Таврии на электрику за 4К в некоммерческих целях того не стоит.

Вибачаю, пенсіонери бувають різні. Я за 60+, до того інвалід (не маю руки по лікоть). Головне в переобладнанні перевірені дії, схеми, виробничі ділянки, майданчики закупки комплектуючих, і головне- розуму з тим усім управлятися. Я розумію що то не дешево, але і 4 кіло думаю за надто. Можливо зараз така ситуація в світі, що і вУкраїні це відчутно збільшується в прогресії... Головне що знайти бажаючих хоча б на 4 кіло, і то нема. Хто виїхав, хто на фронті, хто ховається.... А по місту таке авто зараз як раз в тему. Для масажиста просто бомба.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
 Заголовок повідомлення: Re: Замовлю переобладнання Таврії
#140744Повідомлення 05 квіт 2026, 20:06 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 7019 Подякували 2607
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Подивиться ще на Сітроен Сакси. На них ціна десь 3тис.$.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140746Повідомлення 05 квіт 2026, 23:29 
Творець електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 271 Подякували 146
Мій електротранспорт: Пежо Боксер
Хочу електротранспорт: уже имею
Дел Спунер писав(ла):

Вам предлагают оптимальный вариант - вы обижаетесь.
За те бабки что я потратил на своего ( и уже и еще потрачу) боксера можно без напряга купить электрический крафтер.
учитывая написано вами про возраст - рекомендую- россмотреть мое предложение плотнее. Таврию в музей или металоприемку и купить взамен лифа.
Жека поменял переделку трабанта на лифа - вроде доволен. Человек хотел просто ездить.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#140801Повідомлення 13 квіт 2026, 18:19 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 7019 Подякували 2607
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Renegate писав(ла):
Таврию в музей или металоприемку и купить взамен лифа
Для людини бюджет в 3к$ дорого, а ви йому Ліфа пропонуєте.

Якщо бюджет пенсіонера, то треба продовжувати робити на тому комплекті, що ви вже придбали. Так, дешевше ви не зробите. Дешевше можуть зробити тільки дуже досвідченні клубники, тому що це вже на рівні мистецтва.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
 Заголовок повідомлення: Re: Замовлю переобладнання Таврії
#140805Повідомлення 13 квіт 2026, 19:40 
Творець електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 750 Подякували 334
Мій електротранспорт: е-Таврия
Да какое искусство? Берем у wolgor комплект ДС3.6 с плитой (уже и со стыковкой возиться не надо) и контроллером (если он еще его не продал) и батарейку 24S (100В) и в путь, ну еще 2 зарядки прикупить, в полторы тысячи можно вложиться, если работы делать самому.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 24 ]              На сторінку Пред.  1, 2

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 17

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group