Вітаю всих. Давно не заходив та нічого не писав. Поперше хочу подякувати за почесне звання " Творець електромобіля" ! По суті, в зимку не їздив так як немає пічки, обігріву батареї і зимової гуми. То з грудня і по 1 квітня таврія була в гаражі. Але ось з 1го квітня катаюсь вже. Я проїзжаю мало тому що місто відносно не велике і не маю потреби. На своїй батареї я наїздив 3650 км. Нічого не ламалося, все працює. Замінив ступічні підшипники, поставив Glo, всі шруса метеллі, направляючі супортів, тормозні диски. Звісно в наш час вимоги до машин зросли. Двигуни електромобілів та бензинові стали потужні, всі летять, поспішають, то інколи відчувається недостатньо швидкості. Але гріє душу що поки, проїзд відносно бензину майже безкоштовно. За страховку в Оранті заплатив 5000

за таврію. Дуже багато уваги на дорозі, і підходять, і на світлофорах запитують щось. І просять показати і відео знімають. Дуже всим цікаво як це може таке бути що таврія електрична і номера зелені. Один мені каже; " це що, якийсь прикол???? чи прототип" ??? Відповів що прототип

По технічній частині нічого не змінилося. Все як раніше. Тільки розірвалася крильчатка ДСа в хлам. Відкрутив болти кріплення квстрюлі, і круглогубцями виломав всі ламелі крилатки які вціліли. Потім поставив кастрюлю на місце. Тепер в мене теж обдува немає. Датчик температури двигуна прикручений гвинтом кріплення каструлі. показує таке щось..... температуру приблизну. Раніше він показував температуру видуваємого повітря. В саму люту жару після динамічної їзди по місту, наїздив 40 км , то теипература була 50 градусів. Це було один раз таке. Взагалі нічого не гріється сильно. Контроллер куртіс взагалі холодний завжди. Найтепліше це двигун. якось так.