Поточний час: 17 черв 2026, 05:07

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 38 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Как поставить на учет мотоцикл
#99315Повідомлення 19 лют 2020, 14:59 
Забанений
Не в мережі

Дякував (ла) 6 Подякували 2
Мій електротранспорт: ситикоко 2квт/2.5квт 100а 60в
Хочу електротранспорт: электромот 8квт
Androntii писав(ла):
Да, будет норм, если 3000 W. Надо пока пользоваться этими условиями, что до 3 kW не являемся МТС.

Это для меня не проблема, проблема в том что не я только буду ездить на этом моте))) У меня то понятно никто проверять ничего не будет, но тот человек который не слишком разговорчив, могут и докопаться , а что это тут следы спиливания и пошло поехало мозг выносить.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99319Повідомлення 19 лют 2020, 15:49 
Власник електровелосипеда, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 3 Подякували 35
Мій електротранспорт: Cаморобний електро мотоцикл Ahiles
Хочу електротранспорт: Honda Africa Electro
Пасантре не буде нічого з поставить на облік, не вводьте в оману один одного.
Спробую описати ситуйовину.
З позиції продавана, АЛЛО, Цитрус, Адський барига ітд.
З наявністю ВІН номеру на рамі.

1)Завозити мотики(легально) з ВІН номером і проводити їх як бензинові як робить наприклад MOT-O(админь не сприймай як рекламу всьо в тему, пардончелла братуха).
2)На облік не ставити.
3)Паралельно на всю партію давати заяву на переобладнання(даэться рік на переобладнання).
4)Через 3 дні подавать заяву що все готово, пеобладнано, перевіряйте.
5)З сертифікатом йти у ГЕЇ і ставити на облік.

І так на лапу державного маштабу треба дати тількив пункті 1 та 3 бо в пункті 3 запросять предявити папелац, а куди його предявляти якщо вони всі електричні.

І нагадаю що якщо немає ВІН то будь які маніпуляції, розмови про якихось знайомих, рішал, та іншої дічі
- безпідставні в корінь.

Якщо є Бензиновий донор на обліку, хоч і китайський.
Сам проходиш вище описану процедуру переобладнуючи папелатц і став туди хоть 200квт. Все реально в інституті транспорту приймуть нормально.(І це зараз самий адекватний шлях).

Якщо ВІНу немає - ЛОХ.
Якщо переробив на 10кВт а потім зайнявся темою документів як я - ЛОХ. (Тепер зняв з обліку і зняв номер, бо як на обліку і перероблений то підеш по статті як і з газом на тачку, незаконне переобладнання, або заміна двигуна без відповідних документів).
Всі інші варіанти типу спиляв болгаркою потужність або марку двигуна, зводяться до розмови "Дядьку відпустіть", "А шо?, я в цитрусі купив" іт д.

Це якшо мережеві продавани напряму в подальшому не домовляться з ментами або інститутом.(Хоча це може вже і відбулося)

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99320Повідомлення 19 лют 2020, 15:54 
Забанений
Не в мережі

alexzeus писав(ла):
Пасантре не буде нічого з поставить на облік, не вводьте в оману один одного.
Спробую описати ситуйовину.
З позиції продавана, АЛЛО, Цитрус, Адський барига ітд.
З наявністю ВІН номеру на рамі.

1)Завозити мотики(легально) з ВІН номером і проводити їх як бензинові як робить наприклад MOT-O(админь не сприймай як рекламу всьо в тему, пардончелла братуха).
2)На облік не ставити.
3)Паралельно на всю партію давати заяву на переобладнання(даэться рік на переобладнання).
4)Через 3 дні подавать заяву що все готово, пеобладнано, перевіряйте.
5)З сертифікатом йти у ГЕЇ і ставити на облік.

І так на лапу державного маштабу треба дати тількив пункті 1 та 3 бо в пункті 3 запросять предявити папелац, а куди його предявляти якщо вони всі електричні.

І нагадаю що якщо немає ВІН то будь які маніпуляції, розмови про якихось знайомих, рішал, та іншої дічі
- безпідставні в корінь.

Якщо є Бензиновий донор на обліку, хоч і китайський.
Сам проходиш вище описану процедуру переобладнуючи папелатц і став туди хоть 200квт. Все реально в інституті транспорту приймуть нормально.(І це зараз самий адекватний шлях).

Якщо ВІНу немає - ЛОХ.
Якщо переробив на 10кВт а потім зайнявся темою документів як я - ЛОХ. (Тепер зняв з обліку і зняв номер, бо як на обліку і перероблений то підеш по статті як і з газом на тачку, незаконне переобладнання, або заміна двигуна без відповідних документів).
Всі інші варіанти типу спиляв болгаркою потужність або марку двигуна, зводяться до розмови "Дядьку відпустіть", "А шо?, я в цитрусі купив" іт д.

Це якшо мережеві продавани напряму в подальшому не домовляться з ментами або інститутом.(Хоча це може вже і відбулося)

А газ разве кого-то волнует сейчас?))) Кажется все сами его ставят)
Так а шо теперь с твоим мотом 10квт?))))
На сколько хватает зарядки)?
На сколько мне известно вин только на колесе там в этом вине и мощность, а рама самопал же китайский)
Как самопалку зарегать можно попытаться. Самопальные рамы идут без вина. Типа как кастом рама и тудой сюдой.
Короче сделать доки от магаза на 3000вт а колесо на 8квт номинал будет ездить и не париться ) Но что копам отвечать корректно чтобы отпадали.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99321Повідомлення 19 лют 2020, 16:09 
Не в мережі

В номер двигуна не шифрують його параметри. ВІН на те і номер кузову внесений в МІЖНАРОДНИЙ реєстр.
Для того щоб номер двигуна став значущим наприклад як у тачки. Виробник повинен оголошувати на державних спец ресурсах специфікації і номенклатури виробу, цей ресурс ще повинен бути затверджений як офіційно-довідковийі завірений міжнародним юридичним правом. Оттоді наш мєнт в змозі перевірити всю інфу. Але ж зостажться номери контроллерів керування які по тому ж принципу повинні існувати. Кароче все це величезний катлаван моментів, нунафіг, бо пропадає настрій ...

Тема не про мій мот, з ним все добре.
Газ у всіх бо він массово нелегальний став. Всі мєнти знають про це, але обшук по закону як і безпідставна зупинка незаконна. Радуються з тим газом, як і ми з своїми 3000вт.

Востаннє редагувалось alexzeus 19 лют 2020, 16:13, редаговано 1 раз.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99322Повідомлення 19 лют 2020, 16:13 
Забанений
Не в мережі

alexzeus писав(ла):
В номер двигуна не шифрують його параметри. ВІН на те і номер кузову внесений в МІЖНАРОДНИЙ реєстр.
Для того щоб номер двигуна став значущим наприклад як у тачки. Виробник повинен оголошувати на державних спец ресурсах специфікації і номенклатури виробу, цей ресурс ще повинен бути затверджений як офіційно-довідковийі завірений міжнародним юридичним правом. Оттоді наш мєнт в змозі перевірити всю інфу. Але ж зостажться номери контроллерів керування які по тому ж принципу повинні існувати. Кароче все це величезний катлаван моментів, нунафіг, бо пропадає настрій ...

Вывод один кататься и не париться , пока не придумают что и как) Как вариант взять 3квт и крутить его на 8квт.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99323Повідомлення 19 лют 2020, 16:17 
Не в мережі

Дякував (ла) 269 Подякували 183
Мій електротранспорт: Электроскутер Viper Wind 72V 3.5kW 24Ah
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
Газ говорите, до меня придолбались, что я незаконно поставил мотор-колесо вместо ДВС и тем самым изменился тип топлива и т.д. И ничего что табуретка собрана из металлолома, и не была на учете (на раме родной вин-номер и там 2008 г., а обязательную регистрацию ввели кажись в 2009 г.)

На мощность выбитую на мотор-колесе вряд ли будут смотреть, нужны бумажные документы, которые подтвердят, что там именно до 3кВт.

Так что, ездить в застегнутом мото-шлеме и не нарушать ПДД, тогда будет меньше вероятность остановки гайцами.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99324Повідомлення 19 лют 2020, 16:18 
Не в мережі

Вважаю це побажання самим МОРАЛЬНО доцільним в данній темі.

А якщо вирішив по часнику "працювать" то методи описані вище.
Донор на обліку.
Заява на переобладн.
Пере обладнання.
Огляд і сертивікація на основі заяви.
Облік.
Ну то якщо задумав робити якийсь мегамопєд, типу BPR CAN-AM на електриці або триколісний SPIDER.

Востаннє редагувалось alexzeus 19 лют 2020, 16:22, редаговано 1 раз.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99325Повідомлення 19 лют 2020, 16:21 
Не в мережі

i8086

А небуло б віну то небуло б проблем. ВІН це шлях доколупаться, як і шлях до офіційного ел транспорту,.... я ж казав вже!
Без віну ваш мопед це єлєктропісюн в 3кВт.

Переробив-зніми з обліку, раз!
Переробив-зпилюй ВІН

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99327Повідомлення 19 лют 2020, 16:27 
Не в мережі

Дякував (ла) 269 Подякували 183
Мій електротранспорт: Электроскутер Viper Wind 72V 3.5kW 24Ah
Хочу електротранспорт: Nissan Leaf
Виходить, якщо я зварю сам транспортний засіб з водопровідної труби і поставлю туди двигун до 3кВт, то ніхто не доколупається? Чи тоді скажуть, що мій саморобний ТЗ не відповідає вимогам безпеки і на штрафмайданчик.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99328Повідомлення 19 лют 2020, 16:31 
Забанений
Не в мережі

i8086 писав(ла):
Газ говорите, до меня придолбались, что я незаконно поставил мотор-колесо вместо ДВС и тем самым изменился тип топлива и т.д. И ничего что табуретка собрана из металлолома, и не была на учете (на раме родной вин-номер и там 2008 г., а обязательную регистрацию ввели кажись в 2009 г.)

На мощность выбитую на мотор-колесе вряд ли будут смотреть, нужны бумажные документы, которые подтвердят, что там именно до 3кВт.

Так что, ездить в застегнутом мото-шлеме и не нарушать ПДД, тогда будет меньше вероятность остановки гайцами.

бумажные это только от магазина в них будет написан номер колеса и указано 3000, а на колесе затерто 5000.
ну у тебя же видимые признаки табуретки которая должна быть на регистрации))) вот и додолбались, рама то у тебя заводская от производителя известного

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99330Повідомлення 19 лют 2020, 16:39 
Не в мережі

i8086 писав(ла):
Виходить, якщо я зварю сам транспортний засіб з водопровідної труби і поставлю туди двигун до 3кВт, то ніхто не доколупається? Чи тоді скажуть, що мій саморобний ТЗ не відповідає вимогам безпеки і на штрафмайданчик.

Я так само і зробив тільки мій 3 квт мот 2 метри по осям. І катаю 3 рік. Мєнти прямо під двором зупиняли. І за полосу А намагались зажарить на Саксаганського. 200 разів я проїжав через КПП по житомирці.
Шолом, пєрчі, синій не ганять, виразливу українську мову, мати при собі.
Десь я описував це все вже тут. В темі з законопроектом мабуть.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99331Повідомлення 19 лют 2020, 16:44 
Забанений
Не в мережі

alexzeus писав(ла):
i8086 писав(ла):

Я так само і зробив тільки мій 3 квт мот 2 метри по осям. І катаю 3 рік. Мєнти прямо під двором зупиняли. І за полосу А намагались зажарить на Саксаганського. 200 разів я проїжав через КПП по житомирці.
Шолом, пєрчі, синій не ганять, виразливу українську мову, мати при собі.
Десь я описував це все вже тут. В темі з законопроектом мабуть.

3000 колесо или реально выше?) я 5000 хочу с контроллером 12000вт использовать , ну или на худой конец 3000вт с контроллером 8квт...
такой будет колесо еще не думал пока с китая без колеса будет

Востаннє редагувалось kilowatt 19 лют 2020, 17:12, редаговано 1 раз.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99332Повідомлення 19 лют 2020, 16:56 
Не в мережі

Незнаю що ви там намудрували собі, але я маю кваншуна QS273 8000w заспицьованого спицями 3,5мм в обід 18 дюймів з контроллером Келлі 500Ампер на фазу. макс потужність налагоджена в 12 квт.
Фазний струм 460А, батарейний 180. Літом колесо входить в захист по температурі. І це топовий двіг.
Зараз замінюю колесо на таке саме тільки в алюмінієвому ободі, бо спиці вириває з ободу.
Згідно ваших амбіцій треба підтягнути знання по роботі вашого майбутнього папелацу.

А саме головне якщо вже щось робите то створіть іншу тему для цього, а не тему звязану з законом та ПДР!

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99374Повідомлення 20 лют 2020, 01:50 
Не в мережі

Дякував (ла) 88 Подякували 89
Мій електротранспорт: Э-Скутер Aima journey king s
kilowatt писав(ла):
Это для меня не проблема, проблема в том что не я только буду ездить на этом моте))) У меня то понятно никто проверять ничего не будет, но тот человек который не слишком разговорчив, могут и докопаться , а что это тут следы спиливания и пошло поехало мозг выносить.

Спиливать ничего не надо, копы толком не знают, где смотреть kW. По поводу, не только Вы будете катать на мотыке - до начала сезона есть время получить права хотя бы категории А. Про VIN номер - на моём скутере купленом в Цитрусе есть номер, но нет никакой бумаги, где прописан VIN, от продавца. Дали только гарантийный талон, ввиде распечатаного листа А4 с печатью, где указан номер колеса и листик с указанием ёмкости батареи и номинальной мощности МК, но этот листик уже без печати. Как уже писалось в теме, надо не нарушать и Вас не тронут. Создайте тему про ваш будующий байк, тех.сторону пообсуждаем там.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#99398Повідомлення 20 лют 2020, 12:58 
Забанений
Не в мережі

Androntii писав(ла):
kilowatt писав(ла):

Спиливать ничего не надо, копы толком не знают, где смотреть kW. По поводу, не только Вы будете катать на мотыке - до начала сезона есть время получить права хотя бы категории А. Про VIN номер - на моём скутере купленом в Цитрусе есть номер, но нет никакой бумаги, где прописан VIN, от продавца. Дали только гарантийный талон, ввиде распечатаного листа А4 с печатью, где указан номер колеса и листик с указанием ёмкости батареи и номинальной мощности МК, но этот листик уже без печати. Как уже писалось в теме, надо не нарушать и Вас не тронут. Создайте тему про ваш будующий байк, тех.сторону пообсуждаем там.

батарея сразу будет меняться. тот штатный шлак свинцовый уберу. будет в 10 раз больше емкость стоять. контроллер сразу перешиваться будет на 10000 номинал.
Права та не охота заморачиваться. Хотя надо позвонить узнать. Может это реально не долго и перевыпустят мне пластик с теми же сроками на 50 лет, а не сократят по новым стандартам.

а в каком разделе это надо создать/?)))

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 38 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 134

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group