Як що потужності однієї батареї достатньо, то достатньо двох ключів, перший вмикається на тій батареї де напруга більша (реалізується компаратором), а обидва замикаються коли напруга в батареях вирівнюється.
Але , як що втрата тих 8% лампочкою від перекачанної енергії то занадто, а в очевидь звичайний імпульсний перетворювач з 70в в 60в кращий ККД не дасть, то потрібен підвищуючій перетворювач який з 10в (різниці) буде робити 60в, так загальний ККД буде дійсно значно більше. Готових варіантів підвищюючих дісішок зі стабілизацією вхидного струму я не знаю, але воно легко робиться наприклад на обратноході з мікросхемою UC3842, або купі іньших що теж мають обмежувач струму ключа. Але то вже розробка.. = геморой. Бажаю успіху в реалізації, мені самому буде цікаво як що знайдете те що не треба для цього сильно переробляти.
Фізіка каже що ККД того дійстваа буде дорівнювати ККД резистора(або лампочки) між батареями, а загальний струм буде залежати не тільки від ємності конденсатора а і від різниці напруги (тоб то один в один резистор, лампочка буде краще.) Щоб струм не залежав від різниці напруги, можна звісно підвищувати частоту перемикання конденсатора, але ККД все одно буде на рівні резистора (лампочки), а схемотехнічна складність на рівні правильної дісішки.