Поточний час: 02 лют 2026, 00:26

Часовий пояс: UTC + 2 години

Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 123 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Ева-3 Ni-Cd (Stalker_W)
#70811Повідомлення 03 груд 2018, 18:53 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 6987 Подякували 2598
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
Эта помпа автоматически включается эпизодически. Нормальная работа: 1 минута работы, 3-6 минут простоя.

У вас другая модификация. У вас 120В. А у меня 96В.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#70838Повідомлення 04 груд 2018, 01:03 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 87 Подякували 9
Мій електротранспорт: evA 3 і якийсь єлектроскутер без назви 500вт. 36в.
Stalker_W писав(ла):
Эта помпа автоматически включается эпизодически. Нормальная работа: 1 минута работы, 3-6 минут простоя.

А може той блочок керування з чотирма дротами і схожий на єлектронне релє, сам виходити в защиту? Бо коли клемнік до двигуна роз'єднаний то напруга є, а коли під'єднуєш двигун то пропадає? Двигун буцім то цілий???.....Іншої нагрузки чи іскріння під час розмикання дротів нема.... Напруга 13,5в. десь зникає ж...?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#70840Повідомлення 04 груд 2018, 01:37 
Власник електромобіля, член клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 39 Подякували 22
Мій електротранспорт: Leaf, Заря-Дельта
Хочу електротранспорт: Tesla
Жарконя писав(ла):
Stalker_W писав(ла):
..Іншої нагрузки чи іскріння під час розмикання дротів нема.... Напруга 13,5в. десь зникає ж...?

Ёмкость батареи в электоромобилях весь мир измеряет в кВт/ч. И уже исходя из неё и множества других показателей, влияющих на пробег, Вы можете прогнозировать реальный пробег на одном заряде. Но основной показатель -ёмкость батареи. Ещё раз тщательно проверьте сами разъмы.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#70858Повідомлення 04 груд 2018, 11:09 
Власник електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 405 Подякували 345
Хочу електротранспорт: Kia soul ev, но ищу лифа или зою
Жарконя писав(ла):
Stalker_W писав(ла):

А може той блочок керування з чотирма дротами і схожий на єлектронне релє, сам виходити в защиту? Бо коли клемнік до двигуна роз'єднаний то напруга є, а коли під'єднуєш двигун то пропадає? Двигун буцім то цілий???.....Іншої нагрузки чи іскріння під час розмикання дротів нема.... Напруга 13,5в. десь зникає ж...?

Подобная ситуация была у нас на предприятии, на грузовой ивеке перестал работать компресор подкачки подушек, напряжение есть,а подключаешь движок компресора-пропадает.хотели заказывать новый движок.оказалась окислились клемы на предохранителе под капотом.зачистили и всё заработало.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#70859Повідомлення 04 груд 2018, 12:18 
Власник електромобіля
Не в мережі

Kapral88 писав(ла):
Жарконя писав(ла):
Stalker_W писав(ла):

Подобная ситуация была у нас на предприятии, на грузовой ивеке перестал работать компресор подкачки подушек, напряжение есть,а подключаешь движок компресора-пропадает.хотели заказывать новый движок.оказалась окислились клемы на предохранителе под капотом.зачистили и всё заработало.

Та так я і думаю, але клєми вже перевірені........?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#70860Повідомлення 04 груд 2018, 12:25 
Творець електромобіля
Не в мережі

Дякував (ла) 403 Подякували 231
Мій електротранспорт: Selena EC-4, Eva-5
Попробуйте вместо мотора компрессора подключить автомобильную лампу ватт на 50, если загорится, контакты в порядке.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#70876Повідомлення 04 груд 2018, 14:31 
Власник електромобіля
Не в мережі

vpa писав(ла):
Попробуйте вместо мотора компрессора подключить автомобильную лампу ватт на 50, если загорится, контакты в порядке.

Дякую! Замикаю контакти на клемніку і компресор робить. Підключаю електроніку на датчику 2,6 вольта? Провод датчика на масу і нічого. Без електроніки на датчик йде 13,5 вольта. Зняв той блочок чи релє, шукаю в інеті роздупляж....

Додаткові файли:
схема вакуум тормоза Ева3.jpg
схема вакуум тормоза Ева3.jpg [ 61.73 КБ | Переглядів: 12570 ]
Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#70910Повідомлення 04 груд 2018, 19:43 
Власник електромобіля
Не в мережі

Жарконя писав(ла):
vpa писав(ла):

Дякую! Замикаю контакти на клемніку і компресор робить. Підключаю електроніку на датчику 2,6 вольта? Провод датчика на масу і нічого. Без електроніки на датчик йде 13,5 вольта. Зняв той блочок чи релє, шукаю в інеті роздупляж....

А ось так сьогодні виглядає євА2 і євА3...........Valmet Automotive представляет полностью электрическую концепцию Eva в Женеве

valmet eva

Эко-фактор: концепт-ноль-эмиссионный электромобиль.

Финская компания Valmet Automotive представила полностью электрическую концепцию Eva на Женевском автосалоне. Контрактное строительство сфабриковывает город Thynk City, гольф-клуб Garia и вскоре предоставит Fisker кармой. Концепция Eva имеет привлекательную форму 2 + 2, построенную на усовершенствованной алюминиевой раме.

valmet eva 2

Трансмиссия оснащена высокопроизводительным асинхронным двигателем с аксиальным потоком от Axco Motors, который предлагает прямой привод, который может продвигать Ева до 120 км / ч. Технология смартфонов Nokia Nokia позволяет получить доступ к приложениям для мобильных телефонов через встроенную информационно-развлекательную систему, а также предоставлять информацию, касающуюся производительности автомобиля.

valmet eva 3

Автомобиль также поставляется с навигационным компьютером, поставляемым NAVTEQ, который может учитывать ландшафт, чтобы спланировать наиболее эффективный маршрут, а также указать ближайшую зарядную станцию, чтобы вы никогда не выходили из сока в радиусе 160 км.

Додаткові файли:
valmet-eva_3_bwldj_5638.jpg
valmet-eva_3_bwldj_5638.jpg [ 25.58 КБ | Переглядів: 12562 ]
valmet-eva_2_QdnC2_5638.jpg
valmet-eva_2_QdnC2_5638.jpg [ 19.23 КБ | Переглядів: 12562 ]
valmet-eva_4_usaKB_5638.jpg
valmet-eva_4_usaKB_5638.jpg [ 37.72 КБ | Переглядів: 12562 ]
valmet-eva_vu9pD_5638.jpg
valmet-eva_vu9pD_5638.jpg [ 25.89 КБ | Переглядів: 12562 ]
Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#71481Повідомлення 13 груд 2018, 20:10 
Голова клубу
Не в мережі

Дякував (ла) 6987 Подякували 2598
Мій електротранспорт: Tesla S
Хочу електротранспорт: е-панцирник
А вот и первый "бок" моей сборки. Обогрев у меня инфракрасными плёнками. Они просто простелены под аккумуляторами, а в них были просто вставлены провода без какго-либо ещё прижима. Расчёт был на то, что вес никель-кадмиевых аккумуляторов не даст им вообще никуда деться. Оказалось даст.
Что там случилось ещё не знаю, но предохранитель питания обогрева сгорел, а провода звонятся на корпус электромобиля. Нужно бы снять и поправить, а то потеря подогрева перед морозами совсем грустна.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#71485Повідомлення 13 груд 2018, 20:48 
Власник електромобіля
Не в мережі

Stalker_W писав(ла):
А вот и первый "бок" моей сборки. Обогрев у меня инфракрасными плёнками. Они просто простелены под аккумуляторами, а в них были просто вставлены провода без какго-либо ещё прижима. Расчёт был на то, что вес никель-кадмиевых аккумуляторов не даст им вообще никуда деться. Оказалось даст.
Что там случилось ещё не знаю, но предохранитель питания обогрева сгорел, а провода звонятся на корпус электромобиля. Нужно бы снять и поправить, а то потеря подогрева перед морами совсем грустна.

Я тут дописувач без досвіду, але ставити під акумулятори плівку ІЧ чомусь відразу викликало сумніви? Можливо робити якісь заглиблення чи виступи на дні і в них вкладати плівку, але у вас висоти ящика і так ледь хватило... Сам буду городити інкубатор для акумуляторів. Думаю, що на дно навіть пінопласт твердий той, що під стяжку на підлоги кладуть і той не підійде бо розсиплеться від постійної тряски. Не бачу чогось кращого і надійнішого ніж скловата і склотканина поверх вати на дно, а обігрів по периметру і тут вже і пінопласт вистоїть. Може і буде різниця температур по висоті, але не думаю, що в рази......

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#71488Повідомлення 13 груд 2018, 21:07 
Творець електромобіля
Не в мережі

На Селене подкапотная батарея стоит на теплом коврике из ковровой ткани, в середине которой инфракрасная пленка, ячейки батареи в пластмассовой коробке, сам ящик, на дне которого лежит коврик, из фанеры. Во втором ящике, под задним сиденьем, ячейки стоят прямо на пленке, края ее с тоководами подогнуты кверху, чтобы на них не опиралась батарея. Два сезона, полет нормальный.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#71494Повідомлення 13 груд 2018, 22:50 
Власник електромобіля
Не в мережі

vpa писав(ла):
На Селене подкапотная батарея стоит на теплом коврике из ковровой ткани, в середине которой инфракрасная пленка, ячейки батареи в пластмассовой коробке, сам ящик, на дне которого лежит коврик, из фанеры. Во втором ящике, под задним сиденьем, ячейки стоят прямо на пленке, края ее с тоководами подогнуты кверху, чтобы на них не опиралась батарея. Два сезона, полет нормальный.

Не зрозумів? ІЧ обігрівач стоїть між ковриками? Значить він тоді гріє 50 на 50, що коврик в низ, що коврик вверх... Замкнути на корпус чи на батарею не замкне, але і віддача тепла в різні сторони та і передача тепла через коврик, а це теплоізоляттор теж сумнівна. Потрібно думаю прямий контакт ІЧ обігрівача з повітрям ящика батареї і щоб ніколи, ні в якому разі обігрівач не зміг торкатись самої батареї... А от де буде конденсат питання відкрите?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#71509Повідомлення 14 груд 2018, 10:35 
Творець електромобіля
Не в мережі

Думаю, греет 85% вверх, к батарее, и не более 15% вниз, через фанеру толщиной 15 мм. Больших морозов у нас не бывает, машина стоит в гараже, где, как правило, плюсовая температура, так что нормально. Если буду делать термостабилизацию для Евы, то использую только инфракрасную пленку с прокладкой из тонкого 1мм стеклотекстолита, с Селеной был первый опыт.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#71512Повідомлення 14 груд 2018, 13:03 
Власник електромобіля
Не в мережі

vpa писав(ла):
Думаю, греет 85% вверх, к батарее, и не более 15% вниз, через фанеру толщиной 15 мм. Больших морозов у нас не бывает, машина стоит в гараже, где, как правило, плюсовая температура, так что нормально. Если буду делать термостабилизацию для Евы, то использую только инфракрасную пленку с прокладкой из тонкого 1мм стеклотекстолита, с Селеной был первый опыт.

Конденденсата нема в ящику? Може ще якийсь кулєр потрібно ставити, щоб сушило?

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
#71514Повідомлення 14 груд 2018, 13:22 
Творець електромобіля
Не в мережі

Конденсата нет, он может образоваться на промерзающих, холодных стенках, фанера достаточно хороший теплоизолятор.

Повернутися до початку
 Профіль  
Відповісти цитуючи  
Показати повідомлення за:  Поле сортування  
Почати нову тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 123 ]              На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на конференції

Зараз цей форум переглядають: немає зареєстрованих користувачів і гості: 106

Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете додавати додаткові файли

Найти:
Створено на основі phpBB® Forum Software © phpBB Group