Доброго Всім часу! Вадім дякую за підсказки!
На сьогодні, поки що не добрався до двигуна, щоб заміряти опір ізоляції, але знайшов той критичний параметр, який викликає повну зупинку авто, активна помилка DF019 (DTC 102C98).
Це блок PEB, параметр "PR029 дополнительная информация 302А" коли він досягає 80% засвічується лампочка перегріву двигуна, машина поки ще їде , а коли 100% загорається "Stop" .
Сьогодняшня ситуація: машина геть холодна, я починаю рух і через 200 м стаю. Дивлюся на параметр PR029 він 100%, стою гуляю , поступово протягом декількох хвилин він зменшується до 92%, Stop уже не світиться, починаю рух і він через декілька секунд знову 100% і я знову став і гуляю. Чекаю 10 хвилин, параметр знизився до 82% , я поїхав, набрав розгін обороти і параметр почав знижуватися далі до 65 % і все нормально, я проїхав декілька км до місця призначення.
Далі через 40 хвилин я проїхав цей шлях в пару км обратно і знову вирубився наприкінці маршруту, почекав 10 хвилин і потім знову зміг поїхати далі на стоянку.
Велике прохання хто знає, розкажіть (хоч за гроші, хоч за подяку

) що це за параметр "PR029 дополнительная информация 302А" у блоці PEB і де знаходиться датчик або терморезистор де його піни і на яких роз'ємах.
Вадім, я так зрозумів шо мова про лючок той що на фото позначений?